Bel-Tirid je napisal/-a:Zanima me več informacij glede današnje nesreče okoli 18 ure na avtocesti Koper - LJ. Okoli 10km pred Ljubljano se je nekdo 20m pred mano zaletel v zaščitno ograjo in se po 40m rinjena med dvema ograjama ustavil. Nastal je velik nalet avtomobilov zato sem se hitro umaknil.
Ali je kdo spremljal nesrečo do prihoda gasilcev in policajev, ki so se kar hitro odzvali nesreči. Upam da ni bilo smrtnih žrtev.
Če kdo kaj več ve naj prosim napiše
hvala
SENATOR je napisal/-a:Bel-Tirid je napisal/-a:Zanima me več informacij glede današnje nesreče okoli 18 ure na avtocesti Koper - LJ. Okoli 10km pred Ljubljano se je nekdo 20m pred mano zaletel v zaščitno ograjo in se po 40m rinjena med dvema ograjama ustavil. Nastal je velik nalet avtomobilov zato sem se hitro umaknil.
Ali je kdo spremljal nesrečo do prihoda gasilcev in policajev, ki so se kar hitro odzvali nesreči. Upam da ni bilo smrtnih žrtev.
Če kdo kaj več ve naj prosim napiše
hvala
Mater ej, jaz sem tudi v Ljubljano sel danes in zagledam kolono, pa tebe sem tud vidu na ostavnem pasu parkiranega.
Cudna dinamika nesrece, sem gledal ograjo ko sem se peljal nazaj......clovek je peljal proti Kopru? zgleda, obrnjen je bil pa proti Ljubljani![]()
Spet dva mrtva zarad neumnosti.
nebivedu je napisal/-a:Sej potem ni nič čudnega da je danes ena glavnih novic da samo 13% policajev zaupa svojemu vodstvu in da kar 50% policajev išče novo službo in bi jo, če bi imeli možnost takoj zamenjali. Pač inkasanti so lahko tudi drugje in jim zato ni treba nastavljat glave in ni jim treba biti v nemilosti pri ostalih ljudeh (vsi vemo kako se ljudje obnašajo do policajev).
Do nesreče je prišlo, ko je 67-letni voznik osebnega iz Izole vozil po avtocesti A/1 od Vrhnike proti Ljubljani. V bližini Drenovega griča je začel prehitevati pred seboj vozeče vozilo, pri čemer pa je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo izgubil oblast nad vozilom, zaradi česar ga je zaneslo v levo, kjer je najprej trčil v varovalno ograjo ob levi strani desnega smernega vozišča, nato pa ga je zaneslo preko ograje in preko ločilnega zelenega pasu do varovalne ograje ob levi strani nasprotnega smernega vozišča, pri čemer je z vozilom zapeljal pod njo.
Med zanašanjem vozila sta iz njega padli 63-letna sopotnica iz Izole, ki je sedela na zadnjem levem sedežu in 29-letna sopotnica, ravno tako iz Izole, ki je sedela na zadnjem desnem sedežu. Obe sopotnici, sta umrli na kraju nesreče.
MacTron je napisal/-a:se en prispevek![]()
http://www.delo.si/index.php?sv_path=41,1735,160329nebivedu je napisal/-a:Sej potem ni nič čudnega da je danes ena glavnih novic da samo 13% policajev zaupa svojemu vodstvu in da kar 50% policajev išče novo službo in bi jo, če bi imeli možnost takoj zamenjali. Pač inkasanti so lahko tudi drugje in jim zato ni treba nastavljat glave in ni jim treba biti v nemilosti pri ostalih ljudeh (vsi vemo kako se ljudje obnašajo do policajev).
to je cisto politiziranje...
http://24ur.com/naslovnica/novice/slove ... 080620.php
Bor je napisal/-a:In kaj je razlog za smrt. Padli iz avtomobila.
Folk še vedno misli, da zadaj pa ne rabiš bit privezan. Če bi bili privezani, bi morda preživeli.
juhica je napisal/-a:skoda da ni tale prasec (http://novice.siol.net/default.aspx?site_id=1&page_id=31&article_id=13106092108140767&cid=102) umrl, a ne nebivedu????
nebivedu je napisal/-a:juhica je napisal/-a:skoda da ni tale prasec (http://novice.siol.net/default.aspx?site_id=1&page_id=31&article_id=13106092108140767&cid=102) umrl, a ne nebivedu????
Sem ti že povedal, da če imaš kaj proti meni mi povej direkt v faco ali pa preko ZS. V bodoče boš za tak izpad dobil ban iz tega foruma.
LudiLimun je napisal/-a:Bor je napisal/-a:In kaj je razlog za smrt. Padli iz avtomobila.
Folk še vedno misli, da zadaj pa ne rabiš bit privezan. Če bi bili privezani, bi morda preživeli.
Se popolnoma strinjam s tabo, odgovoren za to je pa voznik![]()
Kar se pa vzroka tiče, neprilagojena hitrost, bi pa rt od tebe slišu bel-tirid, kolk je model tiščou. če si za njem vozu, boš že prbližn vedu. me prou zanima kolk je spet resnice na tem.
kolk sploh je neprilagojena hitrost na ravnem delu??? a so policaji filozofi, da to vejo kje je tista meja, a je pr 135,65km/h, jst ne vem zato sprašujem!
Aleš70 je napisal/-a:LudiLimun je napisal/-a:Bor je napisal/-a:In kaj je razlog za smrt. Padli iz avtomobila.
Se popolnoma strinjam s tabo, odgovoren za to je pa voznik![]()
Kar se pa vzroka tiče, neprilagojena hitrost, bi pa rt od tebe slišu bel-tirid, kolk je model tiščou. če si za njem vozu, boš že prbližn vedu. me prou zanima kolk je spet resnice na tem.
kolk sploh je neprilagojena hitrost na ravnem delu??? a so policaji filozofi, da to vejo kje je tista meja, a je pr 135,65km/h, jst ne vem zato sprašujem!
Neprilagojena hitrost je vsaka prekoračitev predpisane hitrost na AC! Kot vemo oz. kot pravi zakon je ta 130 km/h, če ni drugače predpisano s prometnim znakom. Pomoje dovolj jasna obrazložitev policije!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov