FireSTORM je napisal/-a:na drugem forumu sem zasledil debato o elektro avtomobilih, katere vsi zagnano zagovarjajo
jaz nisem ravno najbolj navdušen nad tem
pa me zanima vas kakšna so vaša mnenja o teh avtomobilih
Mojster Miha je napisal/-a:FireSTORM je napisal/-a:na drugem forumu sem zasledil debato o elektro avtomobilih, katere vsi zagnano zagovarjajo
Jst ti svetujem testno vožnjo s TOYOTO PRIUS - imaš možnost vožnje "samo" kot "elektro" avto - pa si potem ustvari mnenje![]()
LP
Dariooo je napisal/-a:Mojster Miha je napisal/-a:FireSTORM je napisal/-a:na drugem forumu sem zasledil debato o elektro avtomobilih, katere vsi zagnano zagovarjajo
Jst ti svetujem testno vožnjo s TOYOTO PRIUS - imaš možnost vožnje "samo" kot "elektro" avto - pa si potem ustvari mnenje![]()
LP
a ta toyota je na elektriko al kaj?...zdaj ki sem bil na dopustu na malti se mi zdi da je bil en p206 tudi na elektriko, ker je imel lih tak zvok, sibal pa je tudi kr precej, tako da nisem lih 100% da je bil na elektriko...a je mozno???...a so se kateri avti na elektriko in kaksni so stroski (polnjenje)??
LP
Dejan1 je napisal/-a:sem pred kratkim bral članek glede el. avta, ki je majhen, športen, in ima neverjetne karakteristike....sicer se z enim polnjenjem naredi cca 400km, kar je za potovanje malo problem, ker se potem baterije polnejo kar nekaj časa. Glede zvoka, ga sicer ni, je pa bilo nakaj napisano da razmišlajo v smeri da bi bil zvok posnet na mp3 (oz kakšno novejšo tehnologijo)...tako da zvok načeloma nej bi bil.
LP
kromfelna je napisal/-a:Neo32 je napisal/-a:...al pa vsakmu avtu na el. pogon dat na en kolo en sfukan lezaj da so vsaj kolo slisal kako ropota
Ta z ležajem je dobra. Čeprav jo eni prakticiramo že zdaj.
ga-ma je napisal/-a:mas v sloveniji tudi avto ki se vozi na elektriko in ma svetovni patent za pogon.
Mojster Miha je napisal/-a:FireSTORM je napisal/-a:na drugem forumu sem zasledil debato o elektro avtomobilih, katere vsi zagnano zagovarjajo
LP
Po forumu brska: Google [Bot], Google Adsense [Bot] in 8 gostov