lexuss je napisal/-a:pretiravaš!
simke je napisal/-a:Mene zanima ce je to sploh mozno? V mislih mam da bi se zbralo doloceno stevilo podpisov in da bi ukinli vse te bedarije o homologiranju.....ker ce jaz kupim avto za 3milj. om naredu iz njega kar jaz hocem, ne pa kar bo uni stric na lpp-ju reku.....
A je kaksen ki se na to spozna?
uglavnem a je to mozno al sanja svinja o kukuruzu....
LP
pilgrim je napisal/-a:v glavnem to drugo![]()
ker slej ko prej bi si kdo našfasal na haubo nože al pa vključeno cirkularko ter se s tem vozil naokrog.
lep poskus zavajanja!!pilgrim je napisal/-a:lexuss je napisal/-a:pilgrim je napisal/-a:v glavnem to drugo![]()
ker slej ko prej bi si kdo našfasal na haubo nože al pa vključeno cirkularko ter se s tem vozil naokrog.
pretiravaš!
misliš?![]()
lexuss je napisal/-a:lep poskus zavajanja!!
pa kva pol če bi si folk daju gor use živo, če bi se homologacija ukinla. uglaunem tuki se ne strinjamo ludje k že mamo homologirano kupljeno opremo od proizvajalceu in da jo je treba po zakonu še enkrat homologirat. popoln nesmisel
lexuss je napisal/-a:aja. ne zdej krivit druge profesionalce k se s tem ukvarjajo da kej kr dol odleti kr tko iz noboenga razloga(to pomen, da ti je nekdo "pod kozoucom" delu styling in si zdej jezn). in ja po štacunah je sam kič roba k pa prerposto običajn auto popounoma spremeni. če ti nočš met tega pač ne pluvat. jst pač preprosto vem da je ta roba ponavad še bolša od originalne, sej je izdelk lažji, trdnost je enaka, kvaliteta in uporabnost pa mora zadoščat standardom, ker če ne, pol tut na tržišče ne bi biu lansiran.
lexuss je napisal/-a: jst pač preprosto vem da je ta roba ponavad še bolša od originalne, sej je izdelk lažji, trdnost je enaka, kvaliteta in uporabnost pa mora zadoščat standardom, ker če ne, pol tut na tržišče ne bi biu lansiran.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov