zanima me ali kdo ve za kakšnega golfa II gti, po možnosti samo školjka, tri vratni, s slovenskimi papirji, lahko tudi slabše ohranjen/a. super bi bilo da nebi bila cena previsoka

za morebitne informacije se zahvaljujem.
lep pozdrav Erik
čare je napisal/-a:ja to tud mene zanima ker Atest boste itak mogli delat zaradi številk pa še bolj ohranjeno boste dobil če bo od navadnega golfa sicer pa se da u italiji dobit marsikaj ,recimo kolega je kupil golfa GTI ki je bil pripeljan iz italije in dal zanj 600EUR kupil drugega golfa 1.6 B da je mel papirje in naredu A test in ma zdaj original GTI-ja tudi original barva je gor(bili na merjenju laka).
čare je napisal/-a:vse skup ga je prišlo recimo da okol 200 jurjev samo avto je nov brez pike rje ,nikol karamboliran,motor kot nov pa ma 220tkm če najdeš še kakšnega tazga v sloveniji ga kupim takoj pa prevoz je mel zastonj oz. vračunan v 600EUR
kaj teb spet ni jasn avto je bil cel kompleten pripeljan iz italije na dolenjsko nekam od tam pa h kolegu v ljubljano vse skup za 600EUR avto KOMPLETEN-VOZEN bencinarja 1.6 je pa potem kupil za 20 jurjev za papirje da je lahko delal A-test za menjavo motora in karoserije ker da bi GTI-ja registriral ni varjante ker ni EURO2 motor in je kao unga 1.6 vse dele prefuku a zdaj zastopiš al ne GTI je še zmeri original le da je v prometni pod tip vpisan 1.6Bsonček je napisal/-a:čare je napisal/-a:vse skup ga je prišlo recimo da okol 200 jurjev samo avto je nov brez pike rje ,nikol karamboliran,motor kot nov pa ma 220tkm če najdeš še kakšnega tazga v sloveniji ga kupim takoj pa prevoz je mel zastonj oz. vračunan v 600EUR
Ja fantič mislš da ti bodo dal v Italiji cel avto kvečjem kose. Če maš veze ampak dobre ni blema. Sm bil tam in sem mel znanca k je iz okolice gorice pa ni tel dat celga. Golf 1.8 16v čudo delov tak kot moj sam ga ni tel dat.
sonček je napisal/-a:Ja fantič mislš da ti bodo dal v Italiji cel avto kvečjem kose. Če maš veze ampak dobre ni blema.
AXioN je napisal/-a:sonček je napisal/-a:Ja fantič mislš da ti bodo dal v Italiji cel avto kvečjem kose. Če maš veze ampak dobre ni blema.
Sonček za hudehga švercerja z italjanskmu golfm, NIMAš POJMA!!!
enkrat sem bil v italiji na odpadu, pa ne znam italjansko, pa sem vseeno dojel, da lahko CEL avto cez pripeljem. VSe se da, samo če se hoče!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov