Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
the_man
Novinec

Kraj: all around

golf II gti

Napisal/-a the_man Če okt 05, 2006 7:18 pm

lep pozdrav

zanima me ali kdo ve za kakšnega golfa II gti, po možnosti samo školjka, tri vratni, s slovenskimi papirji, lahko tudi slabše ohranjen/a. super bi bilo da nebi bila cena previsoka :lol: saj se izdeluje avto doma, vsi ostali deli pa so že prisotni. trenutno je školjka petvratna, ki pa nam vizualno ne ustreza. aja pa cel avto.net obrnemo večkrat, tk da nismo leni :lol: :lol: :lol:
za morebitne informacije se zahvaljujem.

lep pozdrav Erik
za prepoznavnost športnosti avtomobilske firme tekmujejo v formuli 1, rally-u, nascar,...vw pa svojim izdelkom preprosto nadane oznako GTI

Uporabniški avatar
AXioN
Uporabnik

Kraj: Ko si bogu za hrbtom, se uro voznje.

Napisal/-a AXioN Pe okt 06, 2006 1:53 pm

Zakaj pa ne vzamete skoljke od 1.6 ali 1.8, pa homologirate?

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Pe okt 06, 2006 7:03 pm

ja to tud mene zanima ker Atest boste itak mogli delat zaradi številk pa še bolj ohranjeno boste dobil če bo od navadnega golfa sicer pa se da u italiji dobit marsikaj ,recimo kolega je kupil golfa GTI ki je bil pripeljan iz italije in dal zanj 600EUR kupil drugega golfa 1.6 B da je mel papirje in naredu A test in ma zdaj original GTI-ja tudi original barva je gor(bili na merjenju laka).

Uporabniški avatar
Brouky
Uporabnik

Kraj: the biggest street in sevnica

Napisal/-a Brouky Pe okt 06, 2006 7:49 pm

SONČEK... :D kje si zej k te pjebi nucajo :lol: :lol: :twisted:
Hyundai accent 1.3LS supercharged with my heavy leg :P

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Napisal/-a sonček So okt 07, 2006 12:26 am

u ta bo pa težka en model jih je na netu objavljal da jih uvaža in njega poklič če bi ti zrihtal kakšnga. Moj pa je v galeriji, lahko napišeš komentar

lp
Osu gre samo enkrat na led.lp

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček So okt 07, 2006 12:28 am

čare je napisal/-a:ja to tud mene zanima ker Atest boste itak mogli delat zaradi številk pa še bolj ohranjeno boste dobil če bo od navadnega golfa sicer pa se da u italiji dobit marsikaj ,recimo kolega je kupil golfa GTI ki je bil pripeljan iz italije in dal zanj 600EUR kupil drugega golfa 1.6 B da je mel papirje in naredu A test in ma zdaj original GTI-ja tudi original barva je gor(bili na merjenju laka).

to je 150 jurjev + prevoz u to je že mal preveč pol pa še tle dokumenti pa to po taki poti je prišel moj.

lp

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare So okt 07, 2006 1:12 am

vse skup ga je prišlo recimo da okol 200 jurjev samo avto je nov brez pike rje ,nikol karamboliran,motor kot nov pa ma 220tkm če najdeš še kakšnega tazga v sloveniji ga kupim takoj pa prevoz je mel zastonj oz. vračunan v 600EUR

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček So okt 07, 2006 11:01 am

čare je napisal/-a:vse skup ga je prišlo recimo da okol 200 jurjev samo avto je nov brez pike rje ,nikol karamboliran,motor kot nov pa ma 220tkm če najdeš še kakšnega tazga v sloveniji ga kupim takoj pa prevoz je mel zastonj oz. vračunan v 600EUR

Ja fantič mislš da ti bodo dal v Italiji cel avto kvečjem kose. Če maš veze ampak dobre ni blema. Sm bil tam in sem mel znanca k je iz okolice gorice pa ni tel dat celga. Golf 1.8 16v čudo delov tak kot moj sam ga ni tel dat.

Uporabniški avatar
the_man
Novinec

Kraj: all around

Napisal/-a the_man So okt 07, 2006 12:19 pm

hvala za odgovore, bom premislil. morda pa res od 1.6 školjka, dans sma s kolegom glih celga gledla, pa je bil dobr ohranjen. mogoče...bomo vidli
z italijo pa ne vem...problem je prevoz dol, veze rabiš pa vsi papirji potem, spet ni tok ugodno

lp Erik
za prepoznavnost športnosti avtomobilske firme tekmujejo v formuli 1, rally-u, nascar,...vw pa svojim izdelkom preprosto nadane oznako GTI

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare So okt 07, 2006 2:01 pm

sonček je napisal/-a:
čare je napisal/-a:vse skup ga je prišlo recimo da okol 200 jurjev samo avto je nov brez pike rje ,nikol karamboliran,motor kot nov pa ma 220tkm če najdeš še kakšnega tazga v sloveniji ga kupim takoj pa prevoz je mel zastonj oz. vračunan v 600EUR

Ja fantič mislš da ti bodo dal v Italiji cel avto kvečjem kose. Če maš veze ampak dobre ni blema. Sm bil tam in sem mel znanca k je iz okolice gorice pa ni tel dat celga. Golf 1.8 16v čudo delov tak kot moj sam ga ni tel dat.
kaj teb spet ni jasn avto je bil cel kompleten pripeljan iz italije na dolenjsko nekam od tam pa h kolegu v ljubljano vse skup za 600EUR avto KOMPLETEN-VOZEN bencinarja 1.6 je pa potem kupil za 20 jurjev za papirje da je lahko delal A-test za menjavo motora in karoserije ker da bi GTI-ja registriral ni varjante ker ni EURO2 motor in je kao unga 1.6 vse dele prefuku a zdaj zastopiš al ne GTI je še zmeri original le da je v prometni pod tip vpisan 1.6B

Uporabniški avatar
AXioN
Uporabnik

Kraj: Ko si bogu za hrbtom, se uro voznje.

Napisal/-a AXioN So okt 07, 2006 2:39 pm

sonček je napisal/-a:Ja fantič mislš da ti bodo dal v Italiji cel avto kvečjem kose. Če maš veze ampak dobre ni blema.

Sonček za hudehga švercerja z italjanskmu golfm, NIMAš POJMA!!!
enkrat sem bil v italiji na odpadu, pa ne znam italjansko, pa sem vseeno dojel, da lahko CEL avto cez pripeljem. VSe se da, samo če se hoče!

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček So okt 07, 2006 4:09 pm

AXioN je napisal/-a:
sonček je napisal/-a:Ja fantič mislš da ti bodo dal v Italiji cel avto kvečjem kose. Če maš veze ampak dobre ni blema.

Sonček za hudehga švercerja z italjanskmu golfm, NIMAš POJMA!!!
enkrat sem bil v italiji na odpadu, pa ne znam italjansko, pa sem vseeno dojel, da lahko CEL avto cez pripeljem. VSe se da, samo če se hoče!

Dej ne prbij tak.

Bom šel čez čas pa bom vidu sam dobr vrjemi mi da so radi tečni pač ponudš dnar ah raje ne ker pol bo še kakšn šel po moji poti. Obstaja ps. Če maš gnar za stran metat kr izvol. Računaj še potne stroške ti nov šel noben iskat za 50 čukov če gre evo ma že stranko. Prec. Pol pa kaj boš s tako strao kanto delov v Sloveniji treba je delat a teste pa vse živo včasih se lahko zakopmlicira. Hvalabogu je moj golf karoserijsko ohranjen.

lp
Zadnjič spremenil sonček, dne So okt 07, 2006 4:16 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček So okt 07, 2006 4:12 pm

Zgodba sončkovega golfa je taka:
-narejen '89 v Wolfsburgu v Nemčiji kot golf turbodiesel GTD
-avto prodan v italijo (to vidiš po stranskih žmigvcih na blatnikih)
-avto končal na odpadu v italiji
-original GTD motor ali zaribal ali prodan posebaj od karoserije
-samo karoserijo kupil NEKDO in jo pripeljal v SLO
-NEKDO je potem v SLO dobil/imel motor 1.6 diesel in papirje od golfa JX 1.6D letnik '85
-motor zmontiral v GTDja
-opravil atest homologacijo na LPP in sicer za menjavo karoserije iz JX na GTD, saj je tastara JX karoserija (kao) totalno zgnila.
-in končni rezultat je da imaš karoserijo od GTDja in motor od tasovega dizla...prometna se pa še vedno vodi po papirjih od TASa, zato imaš notri napisano GOLF JX '85 in tip motorja JP (1.6D), le da imaš sedaj notri napisane cifre šasije od GTDja.

Zahvala gre uporabniku super 98.

lp

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare So okt 07, 2006 4:55 pm

uporabnik super 98 je tist ki je kupu GTI-ja in naredu kar sm napisu zgoraj
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov