Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Misak
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Vase mnenje o: Tatovi, roparji, narkomani...

Napisal/-a Misak Če okt 12, 2006 3:21 pm

Misak danes jezn zlo!! :evil:

Pridem domov in ugotovim, da so mi (spet) vlomil v avto! Sicer ukradl nic ampak zvil klucavnco in bom vrjetn mogu spet menat! In sm doma znoru in so se zacela kresat mnenja.

Moje mnenje je od zadnje kraje in razrezanih pnevmatik nespremnjeno: Kukr hitr se kdo dotakne mojga premozenja, ki ga sam (relativno) posteno zasluzm (gulfam drzavo pa mam neki malga tut na $ placan, ni vse prek napotnce) in potem pride neka mala peesda in mi krade. In sm seveda reku, da ce dobim tazga k mi je kradu in ga vidm da je nekje z razbito glavo v zadnjih izdihljajih, ga pustim tm in grem gladko mim - men je tip delu skodo, jst mu pa tut nam pomagu, raj ga se sam dvakrat brcnem...

Seveda tuki nastopi sestra s fakultete za socialno delo, ki je zacela moralizerat da je se vedno clovek in da bi CLOVEKA pustu umret. Jaz pravim: ne bi pustu cloveka umret, bi pa pustu tisto nesrecno narkomansko/kradlivsko/nevestno kreaturo, od katere sm mel xy.000,00 SIT skode in nobene koristi. Pa se moj avtek ma zdej lukno na klucavnci...

Vase mnenje o?

p.s.: Enostavno mogu sm se spluvat... :(
Da bi zmanjšali število prometnih nesreč na naših cestah,
bi morali moškim prepovedati točiti alkohol.
In ženskam bencin!

Uporabniški avatar
Walker_P
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Walker_P Če okt 12, 2006 3:46 pm

Hm, kaj naj ti rečem, Tut sam bi ga vrjetn dobr prebutal, ampak ti bom povedal zakaj sm drugačnega mišljenja od tebe. Pred leti sm mel eno sranje z enim tipsonom, zadal sm mu lažjo telesno poškodbo, ''na srečo'', tip je znan pretepač, narkoman in še in še. Skratka, tipson seveda takoj k zdravniku, češ boli ko hudič, za tem na policijo, in evo ti kje sm zj pristal. Na sodišču, kjer me baraba toži za odškodnino, in ravn zjle sm pršu domov od odvetnika, z nič kaj dobrimi novicami. Ni variante da bi jo odnesu brez kazni, edin kar me rešuje je to da sm bil takrat star še 17 let. Enma mi je žal, sam po drugi strani me pa razpizdi zakaj take barabe ne spravjo pred sodišče in nato v kakšn zapor oz kakšno javno delo ki neb blo plačano. Tak da premisl, kaj boš nardil. Če že pol prebutaj tipa nekje na samem in brez prič, drugače si ne maži rok s tem.

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Če okt 12, 2006 3:47 pm

tako je in vedno bo tako....
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
BBoss
Poznavalec foruma

Napisal/-a BBoss Če okt 12, 2006 3:50 pm

Imam občutek, da si malo razburjen - upravičeno 8) Glede želje, da bi ga našel z razbito glavo in bi zanalašč šel mimo bo statistično zelo težka razen, če mu ne boš pomagal, do statusa razbite glave :twisted:

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Če okt 12, 2006 4:15 pm

Svojga mnenja o takih sploh ne bom pisal, ker bodo drgač spet vsi iz a.com-a po men pljuval, da ne maram ljudi in da moram odstopit kot moderator.

Napisal bom samo to, da če jst koga dobim k mi v avto vdira, bo tip naslednjič vsaj 5x premislu preden bo kej tazga spet počel.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Če okt 12, 2006 4:23 pm

Moj pa lih razmišlat nau mogu, ker bojo koleščki podrobleni. Sovražm to.
Slika

Uporabniški avatar
sandek
Uporabnik

Kraj: maribor-metropola

Re: Vase mnenje o: Tatovi, roparji, narkomani...

Napisal/-a sandek Če okt 12, 2006 4:38 pm

Misak je napisal/-a:Misak danes jezn zlo!! :evil:

Pridem domov in ugotovim, da so mi (spet) vlomil v avto! Sicer ukradl nic ampak zvil klucavnco in bom vrjetn mogu spet menat! In sm doma znoru in so se zacela kresat mnenja.

Moje mnenje je od zadnje kraje in razrezanih pnevmatik nespremnjeno: Kukr hitr se kdo dotakne mojga premozenja, ki ga sam (relativno) posteno zasluzm (gulfam drzavo pa mam neki malga tut na $ placan, ni vse prek napotnce) in potem pride neka mala peesda in mi krade. In sm seveda reku, da ce dobim tazga k mi je kradu in ga vidm da je nekje z razbito glavo v zadnjih izdihljajih, ga pustim tm in grem gladko mim - men je tip delu skodo, jst mu pa tut nam pomagu, raj ga se sam dvakrat brcnem...

Seveda tuki nastopi sestra s fakultete za socialno delo, ki je zacela moralizerat da je se vedno clovek in da bi CLOVEKA pustu umret. Jaz pravim: ne bi pustu cloveka umret, bi pa pustu tisto nesrecno narkomansko/kradlivsko/nevestno kreaturo, od katere sm mel xy.000,00 SIT skode in nobene koristi. Pa se moj avtek ma zdej lukno na klucavnci...

Vase mnenje o?

p.s.: Enostavno mogu sm se spluvat... :(

men so 1 leto nazaj ukradli avtoradijo vreden cirka 50 000 plus tega mi je razbil šipo ko je radio ven jemal mi je razbil pol armaturne plošce tako da sem mel več škode kot je bil radio vreden.tako da te razumem kako se počutiš :cry:

Uporabniški avatar
LudiLimun
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a LudiLimun Če okt 12, 2006 5:10 pm

been there, done that, ... at least twice :x

so mi že dvakrat udrl u avto, zakaj :?: , da so mi mal preštafnal in NČ!!! spizdl (hvala bogu).
edina stvar kar je blo škode je bla ta, da mi p!zde niso razbil nobenga stekla, polomil nobene klučavnce, ampak lepo prjel za šraufncigr, in mi pod ključavnico kratkomalo porinl omenjen pripomoček skoz pleh, da so odprl auto (prklete piiiiii, mamu jih jeb***, golazen zajeb****, arghhhhhhhh)

kaj bi naredu z njim(i)?
1. če so priče zravn, bi poklicu polcijo
2. če jih ni, fentu (kaj?!?!, ja tko pač je)
ok točka 2. ne drži, ali pač??? kaj vse je človek zmožen narest v afektu, v žaru borbe, ... mislim da posamezni primerki govorijo o spontanih reakcijah ...

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh Če okt 12, 2006 5:15 pm

Seveda take izuči le, če ga vredi nahoblaš koliko je dolg in širok. Seveda pa ga moraš tako in toliko, da ne bo vedel kdo je bil, koliko jih je bilo, in da imaš dovolj časa da se zradiraš iz kraja dogodka. Najboljš ponoči s kapuco na glavi :twisted:
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

detroit91
Novinec

Napisal/-a detroit91 Če okt 12, 2006 5:30 pm

sozalje za vdor.....ja nasa drzava owns glede sodnege sistema
Skero
[veliki animirani podpisi niso dovoljeni]

Uporabniški avatar
stench
Poznavalec foruma

Kraj: bilo kuda, kiki svuda

Napisal/-a stench Če okt 12, 2006 5:36 pm

Jaz se čisto strinjam z nebivedu in ostalimi, samo da bi jaz prej pogledal kako velik je model, ki mi v avto vlamlja, da ne bom še duplo porcijo fasal nazaj.

Itak da če bi ga pridržal (kako drugače kot z uporabo sile) bi policija prvo mene popisala, češ zakaj si napadel človeka, potem bi pa še ˝usput˝ tistega, ki je sploh vse začel. Potem bi mu rekli še na policiji da lahko vloži civilno tožbo in nazadnje bi on odpeketal z masnim denarjem stran od mebe. In zdej se je potrebno vprašat, kdo je baraba v tej zgodbi.

Drugače pa škrnicelj na glavo in deri miško do nezavesti.
Slika

simmy
Nov uporabnik

Napisal/-a simmy Če okt 12, 2006 5:43 pm

jst sm tud meu že primer vdora v moj avto. sj so mi vkradli radio vreden 35.000 Sit, ampk kaj ko so mi pa na avti naredil za 200.000SIT škode.
o tem, kaj bi jim naredu, če bi jih dobu pa raje nebi :twisted:

Uporabniški avatar
seeman66
Stalni uporabnik

Napisal/-a seeman66 Če okt 12, 2006 5:46 pm

Sem istega mnenja kot večina. Če ga uloviš na kraju kaznivega dejanja in osebno zaznaš da je tip v prekršku ga je treba nedvomno zadržat do prihoda organov.
Hehe, malo heca. Sam ne bo počakal zato ga je treba nedvomno nabutat ko bika, pa nikamor klicat ker bo tako ali tako čez 2 uri zunaj pa bo spet delal pizdarije.
Fantje sam po glavi ne, drugje se vse zaceli. Drugače pa, kaj jaz vem kaj je delal, mogoče je pa po stopnicah padel. Mene ni bilo zraven.

lp

milankregar
Uporabnik

Napisal/-a milankregar Če okt 12, 2006 5:49 pm

Dvakrat globoko vdihni in pojdi spat. Se mi zdi, da delaš v preveč tresnem okolju, kar pa škodi tvojemu zdravju. ;)

Uporabniški avatar
Walker_P
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Walker_P Če okt 12, 2006 6:18 pm

seeman66 je napisal/-a:Sem istega mnenja kot večina. Če ga uloviš na kraju kaznivega dejanja in osebno zaznaš da je tip v prekršku ga je treba nedvomno zadržat do prihoda organov.
Hehe, malo heca. Sam ne bo počakal zato ga je treba nedvomno nabutat ko bika, pa nikamor klicat ker bo tako ali tako čez 2 uri zunaj pa bo spet delal pizdarije.
Fantje sam po glavi ne, drugje se vse zaceli. Drugače pa, kaj jaz vem kaj je delal, mogoče je pa po stopnicah padel. Mene ni bilo zraven.

lp

Ko bi bilo vse tako lepo kot nekateri mislite. Preberte moj prvi post v tej temi. Če ga misliš nabutat, pričakuj da te bo ta ''falus'' tožu, in nazadnje boš še ob dodatnih nekaj 100 tisočakov. Tak da raje avto zavarujem proti vsemogočem, pol pa nj vlamljajo. Al pa če že, kakšna pesa pustit v avtu, pa me zanima če bi kdo hotu vlomit. :evil:

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Če okt 12, 2006 6:30 pm

Če bi ga jst dobu, ga odpeljem skoz kočevski rog na hrvaško, ga tm zbrcam, mu poberem dokumente in ga pustim tam, pol pa še hrvaške obmejne organe pokličem, da imajo enega ilegalnega prebežnika na meji(vemo pa kako hrvaški policaji delajo z takimi izbeglicami brez dokumentov).
Uglavnem tip bi šele čez kake 2 meseca prišel domov, takrat pa mislim da nebi upal dat prijave na policijo, kdo mu je to naredu, ker bi vedu, da se mu bo to al pa še kej hujšega ponovilo.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Če okt 12, 2006 6:37 pm

to je pa huda ideja :D

sicer mate pa ene par topicov na avtoakustika.com o podobnih pripetljajih, ko so jih zalotl pr vlamljanju..

nej vam povem sam to, da vsi k so pol policijo klical, so odškodnine plačval..

lp
Slika

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Kraj: zabji raj

Napisal/-a Jorgi Če okt 12, 2006 6:56 pm

Mam enga kolega, k ma firmo z računalniki in na takem koncu, kjer so skoz džankiji, ki neprestano vlamljajo v prostore, stanovanja, avte. In tko je končno enga dobil, poklical policijo in prideta policist in policistka, popišeta džankija, data v avto in rečeta, ja sej, tega poznamo...evo, 42tič ga sedajle peljemo na postajo. Pa kolega debel gleda pa reče, ja kako to? Pa mu odvrnejo, da za take minorne prekrške sodišča nikoli ne dajo visoke kazni... Kolega vpraša, ja kaj naj naredim, tako ne gre več. Pa mu policistka odvrne: ko nihče ne bo gledal, ga prebutajte, ko mi pridemo pa enostavno recite, da je padel po stopnicah.... In to je to. Iz ust policistke.
Obey me. You'll be happier.

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Napisal/-a sonček Če okt 12, 2006 8:04 pm

Sej druzga ne znajo kot uničevat drugo lastnino potem pa ima lastnik nepotrebne stroške sam kaj češ ni pomoči. Glede obračuna če le tega zalotite pri ropu pa ga enkrat prtignte sam pazte da nov un prvleku vn 1m nož vsaj tako je pri čefurjih k s vse dovolijo. Imam znanca k je iz Bosne pa mu rečem čefur,šiptar vse mogoče pa mi ne zamer tk da novte tok resno jemal. Slovenija je še preveč v socializmu meni to pove da ne folku ne da delat in pričakuje da bo država poskrbela za njih vsaj tako je pri teh pokvarjencih po Bosansk pacienti,invalidi.O tem se bi pa daslo še veliko pisat

lp
Osu gre samo enkrat na led.lp

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh Če okt 12, 2006 8:04 pm

Ni edina - mi smo se enkrat pogovarjali z enim policajem (pač neuradno, izven službe) In je rekel: -če vidiš da ti kdo kaj dela, sploh pa če je na tvojem ozemlju, ti dela škodo na premičninah in nepremičninah, lahko narediš z njim kar hočeš. Magari ga predriblaš do konca. Ampak! Nihče te ne sme videt!
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 6 gostov