kromfelna je napisal/-a:S temi avti pa tudi eni tako komplicirate, kot da avto samo čaka, da bi zaribal. Avti so še skos vzdržljivi in bi preživeli najverjetneje čist brez vsakega servisa 150kkm in bi se potem naredil servis pa bi to bilo to. Če so pred 20 leti avti zdržali vse, potem še danes zdržijo, drugače pa sramota za proizvajalca, da j***a sploh prodaja.
Če je možno na 30kkm, delaš na 30kkm, saj ni za vedno. Čez 10, 15 let, bo na odpadu.
ManIAK je napisal/-a:MOgoč ne rabiš vsakih 15k km devat denarja za servis in bi blo v bistvu brezveze, če prodajalec daje možnost daljših intervalnih servisov... Pomojem nebi blo pene, če bi vsakih 30kk hodu na servise, pač se uporabi dobro olje, filtri pa se tak ne menjujejo vsakih 15k km...
dejvi je napisal/-a:ManIAK je napisal/-a:MOgoč ne rabiš vsakih 15k km devat denarja za servis in bi blo v bistvu brezveze, če prodajalec daje možnost daljših intervalnih servisov... Pomojem nebi blo pene, če bi vsakih 30kk hodu na servise, pač se uporabi dobro olje, filtri pa se tak ne menjujejo vsakih 15k km...
Tako je!
Kje sem že zasledil, da ene firme (kao opel, se mi zdi) ponujajo servis na 50 kkm?
Sem vprašal na srevisu - ti dajo drugo olje, (kao bolj viskozno) ....dražje seveda...
Ja, olje bi znala bit tista šibka točka. Je pa še varianta, da se olje menja na vsakih 15, servis pa na 30...
Hvala za odgovore.
Nejko87 je napisal/-a:če primerjaš novo olje z...
rabljenim 10k km kolikor toliko normalno olje...
rabljenim 15k km se mu zelo pozna da je svoje od(mazal)
rabljenim 20k km skoraj za zjokat
rabljenim 25k km olje je kot mast, odteka pa pol ure... u glavnem za zjokat.
ni važno kaj bom imel... olje bom menjal na 10k km
+menjava filtra....
če ga ne menjaš zraven olja je enako kot da bi se skoz gate usrov!
počutil bi se bolje... s polnim hlačam dreka.
Nixxon je napisal/-a:Nejko87 je napisal/-a:če primerjaš novo olje z...
rabljenim 10k km kolikor toliko normalno olje...
rabljenim 15k km se mu zelo pozna da je svoje od(mazal)
rabljenim 20k km skoraj za zjokat
rabljenim 25k km olje je kot mast, odteka pa pol ure... u glavnem za zjokat.
ni važno kaj bom imel... olje bom menjal na 10k km
+menjava filtra....
če ga ne menjaš zraven olja je enako kot da bi se skoz gate usrov!
počutil bi se bolje... s polnim hlačam dreka.
Točno tako.
Vsi ki mislite da je interval na več kot 15kkm vredu pa samo![]()
Če mene vprašaš je to en cheap način privabljanja kupcev, ki se na daljši rok lastniku ne izplača.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov