Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
AM
Stalni uporabnik

Obračala na avtocesti

Napisal/-a AM Po nov 06, 2006 8:39 am

mikko
Novinec

Napisal/-a mikko Po nov 06, 2006 8:41 am

Budala,nimaš kaj :!:

Uporabniški avatar
ban
Mojster foruma

Napisal/-a ban Po nov 06, 2006 8:42 am

NIČ!!!

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash Po nov 06, 2006 8:52 am

Ma to se zadnja leta kr pogosto dogaja; me zanima, če se je tud v 90 letih to dogajalo, al komej zdej to dajajo v časopise, pa prej niso nč dajal in se je morda še vedno dogajalo, ker to je katastrofa :?:

Uporabniški avatar
LudiLimun
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a LudiLimun Po nov 06, 2006 9:10 am

KWAAAAAAAAA!?!? :shock:
folk ni več normaln, pa po možnosti je polkrožno zavila iz odstavnega pasa na prehitevalnga... res bo potrebno en psihotest narest predn se boš sploh lohk zmislu da boš šou izpit delat

mm13
Nov uporabnik

Napisal/-a mm13 Po nov 06, 2006 9:14 am

Sam res ne razumem posameznikov, ki naredijo podobne zadeve... skratka ZAKAJ?
A to kdo raziskuje, da nardijo kaksen prirocnik, ki ga preberes makar v avtosoli

sicer pa zalostno kaj so razlogi za nesrece danes :?

T2a
Uporabnik

Napisal/-a T2a Po nov 06, 2006 9:16 am

samomor? pa je hotla še koga s sabo potegnit :roll:

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Po nov 06, 2006 9:24 am

Al pa
-ji je ratal slabo,
-jo je zadela kap,
-se je ustrašila česa,
-bila pod vplivom zdravil droge ali alkohola

Pomoje noben normalen človek ne bo šel polkrožno obračat na avtocesti - tut tisti starejši vozniki, ki ne poznajo rondojev in avtocest tega ne počnejo(ne obračajo polkrožno na avtocesti - vozijo pa v nepravo smer na avtocestah in v rondojih)

Moje mišljenje je da jo je obšla kaka slabost in je zato zavila polkrožno. Temu pa je potem botrovala orenk nesreča.

Sem imel že enkrat možnost videt starejšega človeka, ki je sedel pred zeleno lučjo in čakal, mi smo pa zadaj trobili, ko pa je nekdo šel pogledat, pa je videl, da je ata umrl - srčna kap ga je zadela in to na križišču, ko je stal pred rdečo lučjo - sreča za ostale sovoznike na cesti, ker lahko bi se mu to zgodilo med vožnjo pri kaki večji brzini.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Po nov 06, 2006 9:37 am

pa č je mislla že samomor delat, bi ga šla vsaj drgm delat (magar če bi se z nebotičnika dol vrgla), ne pa na avtocesti kjer jih lohka za sabo še vsaj par komadov potegne.

mogoče ji je pa res slabo ratal, pa d je na odstavnem pasu mal počakala, pol je pa po možnosti mislla, d je to navadna cesta in obrnila...
Slika

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Po nov 06, 2006 9:50 am

http://24ur.com/naslovnica/novice/slove ... e_comments <--- evo še komentarji na to. Če pogledaš od prvega komentar (od atomeljaka), je vidt, dda se je kr lep čas vozila tko z vsemi 4 smerniki.

aja, pa če je kdo gledu še na RTV-jevi strani, je loh opazu, da je tm čist drugačna starost te ženske: na 24ur je 31 (pr mojmu linku, pr AM-jevmu linku pa 52), na RTV-ju pa 52
Slika

kixs
Stalni uporabnik

Napisal/-a kixs Po nov 06, 2006 9:58 am

Men ni jasno kako ji je to ratal, se posebej, ker vceraj je bila kar guzva v tej smeri. Mi je ratal pridet iz KK v LJ v celih 2:40. Izgledal je pa precej grdo, ko smo sli cez nadvoz po obvozni cesti.

Sam potem, ko smo prisli spet nazaj na AC, je en folk vozil kot, da ni nic videl kaj se je zgodilo - gasaaaaaa!! "Sej meni se ze ne more kaj takega zgodit!!"

LP
Slika

Uporabniški avatar
smile4me
Novinec

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a smile4me Po nov 06, 2006 10:02 am

če že ve da se po narobni strani pelje zakaj se ne voz po odstavnem pasu

Uporabniški avatar
kalbo
Novinec

Napisal/-a kalbo Po nov 06, 2006 10:15 am

Temu se ne more rečt prometna nesreča, ampak totalna prometna neumnost. Vožnja po avtocesti v nasprotno smer se nikakor nebi smela dogajat. Obračanje na avtocesti pa sploh ne. No ta ženska je zadevo plačala z življenjem, na žalost je pa še nedolžnega človeka potegnila v smrt.

Eden je rekel, da priseben človek tega nikakor nebi naredil. O, pa počnejo to čisto prisebni ljudje, ki se jim pač to ne zdi nič takega. Če bi ji blo slabo, nebi mela 4 žmigavce.
Ženska je enostavno falila izvoz in obrnila avto brez razmišljanja. Malo naprej je še en izvoz za Grosuplje, tko da nebi kej dost zgubila.
Človeku, ki mu samo na misel pride rikverc vožnja po odstavnem pasu, kaj šele obračanje na AC bi vzel izpit ter avto in mu do konca življenja prepovedal vozit.

Verjemite, vsako jutro sem bil na uvozu z Grosuplja priča vsesplošni paniki in obračanju križemkražem, ko je folk ugotovil na uvozu na AC, da je gužva. Katastrofa. Da ne govorim o raznoraznih padalcih na odstavnem pasu.

kixs
Stalni uporabnik

Napisal/-a kixs Po nov 06, 2006 10:23 am

kalbo:
nesreca se je zgodila priblizno pol kilometra pred prvim izvozom za Grosuplje. Torej, ni falila izvoza. Zenski se je pac vtrgal :roll:
Slika

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej Po nov 06, 2006 10:28 am

Nima se sploh kaj vozit po napačni strani!!! Tukaj ni napak in nastradajo nedolžni!!!

Ljudje so že čisto fuknjeni al kaj? Slovenija je kot napredna dežela dobila pred 5 leti malo 2 pasovno avtocesto, da ne govorim o sami vožnji po njej. Brez smernikov gasa po prehitevalnem, ne da bi se slučajno vrnil na voznega. Vglavnem brez vsakega bontona. Ne govorim za vse ampak je malo morje takih. Itak se mi zdi ko se vozim glavno, da imajo telefon na uhi brez prižganih luči kaj šele, da bi uporabili ročico za žmigavce, vglavnem poden vožnja. Da ne govorim, da te noben qurac ne spusti če kam zavijaš itd itd... Pravi balkan še vedno!

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! Po nov 06, 2006 10:36 am

Podobne zadeve se dogajajo tudi na razvitem Zahodu. V Avstriji sem že dvakrat trepetal pred Geisterfahrerjem, to nima z Balkanom nobene veze. Edino brzine pa so balkanske. Kdo sploh vozi 130?

Jaz sem se mimo motela peljal kakih 5 min pred nesrečo, vsi so me klicali po telefonu če sem OK, jaz ga pa nisem slišal... Panika je bila ja.

LP,
Martin

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Po nov 06, 2006 10:39 am

Joie de vivre! je napisal/-a:Jaz sem se mimo motela peljal kakih 5 min pred nesrečo, vsi so me klicali po telefonu če sem OK, jaz ga pa nisem slišal... Panika je bila ja.

LP,
Martin

Jst sm šu proti ljubljani par minut po nesreči, ko so začel opozarjat po radiu. Tko da sem slišal in sem šel zadaj preko krke do grosuplja in potem naprej na avtocesto.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
Perica
Stalni uporabnik

Napisal/-a Perica Po nov 06, 2006 11:21 am

mogoce je blo pa takole:
Zenska se je na avtocesti spovnila, da nima s seboj denarja za cestnino, pa je raje kar obrnila :roll:

To je precej banalni razlog, ampak nikoli se ne ve :roll:

Uporabniški avatar
Eazy-O
Uporabnik

Kraj: Somewhere Over The Rainbow...

Napisal/-a Eazy-O Po nov 06, 2006 12:56 pm

Perica je napisal/-a:mogoce je blo pa takole:
Zenska se je na avtocesti spovnila, da nima s seboj denarja za cestnino, pa je raje kar obrnila :roll:

To je precej banalni razlog, ampak nikoli se ne ve :roll:

Od Ivančne do Ljubljane ni cestnine za plačat... Pa lahko bi šla na kak izvoz, jih je še dost vmes...
Slika

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Po nov 06, 2006 1:01 pm

Perica, dvomim, da je blo tko, ker če sam njeno registrsko pogledam (NM), loh rečem, da je šla vsaj čez eno cestninsko (Dob), če ne clo čez dve (še čez Drnovo), ne verjamem, d neb mela tok mal denarja denarja, d bi kr pol obrnila. Ampak bom tko reku: nemogoče je mogoče.
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov