Pred nekaj casa sem sel z svojim avtom na tehnični pregled. Pred mano se vrine golf1. Vredu naj mu bo itak bo pado

BB99 je napisal/-a:Najds eno bejbiko d zapele cez.. mal se nasmeji tistm dedcm tm pa je-> Preverjeno
marko01 je napisal/-a:lp
Pred nekaj casa sem sel z svojim avtom na tehnični pregled. Pred mano se vrine golf1. Vredu naj mu bo itak bo padonakar pride "mehanik" in zapelje avto skozi tehničnega. Ko so mu merili izpusne emisije je blo v delavnici vse plavo, nakar mu ded rece oky to je tehnično brezhibno vozilo!!!! Pride na vrsto moj espero in me zacne je... v glavo ker mi ena luc sveti malo visje. Pa dobro jaz neem kdo se dela norca na teh tehničnih. Imaste tudi vi kaksne take izkusnje mene je tak dvigno da sem ga skor vun zaneso :P
Gorch je napisal/-a:BB99 je napisal/-a:Najds eno bejbiko d zapele cez.. mal se nasmeji tistm dedcm tm pa je-> Preverjeno
steza za kontrolo zavor,plinov je računalniško vodena(najbrš še ne povsod v slo)...če pride do velikega odstopanja v %,ga rač.avtomatsko vrže na pregledu!!
ps:bejbika bi lhka pršla tud zgoraj brez,pa ne bi naredila
Mick Jerry je napisal/-a:Gorch je napisal/-a:BB99 je napisal/-a:Najds eno bejbiko d zapele cez.. mal se nasmeji tistm dedcm tm pa je-> Preverjeno
steza za kontrolo zavor,plinov je računalniško vodena(najbrš še ne povsod v slo)...če pride do velikega odstopanja v %,ga rač.avtomatsko vrže na pregledu!!
ps:bejbika bi lhka pršla tud zgoraj brez,pa ne bi naredila
Haha žal si malenkostno naiven. Večkrat sem bil zraven ko je šel čez točno to opevano računalniško stezo avto, ki ni bil izpraven glede plinov(z zavorami se ni za hecat).
Malce bolj ven daš sondo in to je to
Bi pa dejansko morali biti natančnejši - zadnjič se je k vulkanizerju pripeljal tip z devet let starimi gumami... Mislim, da bi morali vulkanizerji montažo takšnih gum gladko zavrniti oziroma bi morali oni hkrati s premontažo in računom potrditi ustreznost gum.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov