ce lahk objavim pa ce nima noben kaj proti bi mal poprasal kaj menite oziroma kdo je videl u naklem plavga hrosca pa una crna honda me je kar zamikala.
Oba lastnika sta clana nasega cluba special!
Mislim da je lastnik hrosca aktiven na tem forumu in ti bo z veseljem povdal kaj o njegovemu cudeznemu hroscu
krosca ma keylone ce se nemotim heh honda ma pa kot smo ze rekli.. ( za moj okus je prvi odbijac glih prav) smao se nic nesklada z ostalim delom....
spredaj je navzven.. pragi in zadnji del pa na notr
Crna honda ma za moje pojme grd spredn odbijac, tiste linije niso nicemer podobne, tist je sam en podalsek ustukan na mal spremenjen odbijac. Se bo kmal vidl kaj je pravi honda styling
Se policaja pogovarjata o storilcu prekrška:
"Ti, a ga kaznujeva?" pravi prvi drugemu.
Drugi pa pravi: "Brez veze, sej vidiš, da je Celjan"
A noben ni porajtal kako vegast je odbijač, če si ga pogledal proti soncu je bil čist pomarančast, design odbijačev je lep, agresiven izgled, izgled japonskega tuninga, a kaj ko pri kvaliteti izdelave spojlerjev škriplje tako kot pri večini slovenskih tunerjev. Žalostno a resnično, potem pa pravijo da je Fazer drag, ja je drag a z vzrokom-kvaliteta ima svojo ceno da ne govorimo še o papirjih ji so vse bolj potrebni in jih Fazer za razliko od drugih ima.