peroa je napisal/-a:To mi je en model zadnjič naredu ampak nisem bil prej pozoren, ker drugače bi se ustavil direkt za rampo.
Od takrat vedno preverim, če se mi kdo nalima za rit, drugič bremzam...
pa se mi naj prbije v rit! naslednjič bom to ziher naredu!
vorteks je napisal/-a:pa se mi naj prbije v rit! naslednjič bom to ziher naredu!
Carji ste. zarad klošarjev boste riskiral in/ali razbil avto... pa še odškodnino za vrat pokasiral... nevem gdo je tle večji socialc, tist k se šverca za 500 sit, al vi "bremzarji" k cilate na mal večje vsote...
btw: jaz se ne švercam, sam tole bremzanje se mi zdi lame...delite kar hočte
vorteks je napisal/-a:pa se mi naj prbije v rit! naslednjič bom to ziher naredu!
Carji ste. zarad klošarjev boste riskiral in/ali razbil avto... pa še odškodnino za vrat pokasiral... nevem gdo je tle večji socialc, tist k se šverca za 500 sit, al vi "bremzarji" k cilate na mal večje vsote...
border_ je napisal/-a:Zdej smo pametni kokr cmo, ampak povem vam tole... da ljudje to pocnejo zlo pogosto in ne tisti, ki se enkrat na dve leti peljejo cez cestnino, temvec tisti, ki to pocenjo vsaki dan ter tako prsparajo lepe vsote denarja na mesec.
Ja, jaz tudi pravim tko, dai se ne splaca... jaz ko se parkrat peljem se mi ne splaca... ampak, ce bi se pa vsak dan vozu... jebat ga... enkrat se presvercas pa imas za pir!
Tamara je napisal/-a:vorteks je napisal/-a:pa se mi naj prbije v rit! naslednjič bom to ziher naredu!
Veš kaj, če lahko jst plačam 500 SIT, lahko tut on!!!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov