Imel sem probleme z mehurjenjem laka na vratih in so mi priznali garancijo, pa sem spraševal po nadomestnem vozilu...
Spoštovani,
v nadaljevanju Vam posredujemo odgovor na Vaše vprašanje glede nadomestnega vozila.
V kolikor z vozilom zaradi tovarniške okvare obtičite na cesti in v primeru, da vozilo ni možno popraviti v času treh ur, Vam pripada nadomestno vozilo za dobo treh dni. V Vašem primeru Vam nadomestno vozilo ne pripada, lahko pa ga Vam servis proti plačilu seveda nudi.
Lep pozdrav!
Porsche Slovenija d.o.o.
Tehnična služba in nadomestni deli
Janez Leskovec Mojca Klemenčič
Vodja skupine Garancije Referent za reklamacije strank
Spoštovani,
V mojem primeru gre za tovarniško okvaro, ki je ni možno popraviti v času treh ur!
Ne vem zakaj potem nisem upravičen do nadomestnega vozila?
Prosim za odgovor.
Hvala
Lep pozdrav
Spoštovani,
do garancije mobilnosti ste upravičeni, samo če z vozilom zaradi tovarniške okvare obtičite na cesti in če v tem primeru vozilo ni možno popraviti v treh urah.
Lep pozdrav!
Porsche Slovenija d.o.o.
Tehnična služba in nadomestni deli
Janez Leskovec Mojca Klemenčič
Vodja skupine Garancije Referent za reklamacije
Spoštovani,
no ja…kaj naj rečem? Takrat ko so na servisu odkrili tovarniško okvaro z jermeni, nisem obtičal na cesti pa sem vseeno dobil nadomestno vozilo, ker je popravilo trajal več kot tri ure?
Malo nelogično.
Vseeno sem vam zahvaljujem za vaše posredovanje. Pomagali ste, da sem vsaj nekaj od tega kar sem pričakoval dosegel. Pošteno!
Nasvidenje do naslednje (tovarniške) okvare
Lep dan še naprej