Sem se registriral sam tolk da te opozorim. Sam sem imel dunlopove gume, ki so res bile odlične posebi na dežju. Toda zadnje čase, komaj 45 tisoč narejenega s temi gumami, se mi je abs skoz uklapjal, posebi če je le bil gladek asfalt. Sicer avto je 2003 letnik, kuplen pa 2004 torej je en let s temi gumami sam stal kjerkoli že, ker tko na videz niso ne vem kolk obrabljene. Fotr pa je taksist in je v dveh letih naredil recimo isto kilometrino ker je imel zimske še, obraba skoraj ista pa se mu nič abs ne uklapja, držijo se ful dober. Njegovga pa sem probaval na istem asfaltu, kjer se je men skoz abs uklapjal pa isto kot pr teb avto ni hotu stat. Ker sem že parkrat pršu v tako situcaijo da nisem mogel ustavit sem bil prisiljen jih menjat, pa sem uzel tele eskimo s3. Morm rečt razlika je bila očitna. Abs se mi ne uklapja več za vsako bedarijo, glih danes sem spet probal na unmu asfaltu ki me je prej ubijal

, pa se abs niti uklopil ni.
Tko da očitno guma je zgubila svojo lastnost, čeprov prehitr sam stem ni zajebancije. Mi je pa rekel en mehanik, če se abs začne tko nenavadno uklapjat je to že vzrok da je slaba guma. Ker če ti še zadnji del poplesava zarad abs-a je to ker se zadnje gume blokirajo, kar drgač nebi se smelo v normalni situaciji(ker ni snega al pa dežja). Ker zdej če res močno pritisnem mi zadnji del več ne poplesava. Tko da ne vem, jaz bi na tvojem mestu gume takoj menjal.