Nasty je napisal/-a:Zakonodaja je "čisto v redu". Toda nihče se je ne drži, oziroma je ne izvaja.Zakonodaja nima veze, če so nekateri, najbolj milo rečeno NORI.
sonček je napisal/-a:Ha tud tastari so krivi ker mulcam kupjo vr6 al pa BMW 3 pa ne vem kakšne avte,k sam mal na gas stopiš in si že v nebesih. Veste pa tud ceste naj porihtajo,ker so na nekaterih odsekih obupne. Jest ratam živč če vozm po omejitvah magar vozim tam ko je 70km/h tud po 160 km/h če je treba ja pač rad gonm, da gre nekam. Pa tud če bi po omejitvah vozu bi rabu še enkrat več časa na pridem dam namreč na dan sem cca 2 h v avtu včasih tud več.
Jest mislm, da je treba sam zakonodajo upoštevat pa bomo nekam pršli sam kaj če folk noče živet se pač hoče ubit naredi samomor. Sam najbolj hodo mi pa je ko nedolžen človek za brezveze umre na eni pofu**ni cesti.
Nč jest bom vozu kukr bom tel pa tud če avto že leti po ovinkih.
In kar je nabolj hecno zdej je da sem si nabavil yugiča od enga fotra in le tega ob vikendih furam vse v prek najbolj pa po njivah,gmajni,mah pa tud skačem z njim, pa v kakšn hud klanc(kamnolom ga zafuram) hecno toda s tem se učiš vozit.
lp
In kar je nabolj hecno zdej je da sem si nabavil yugiča od enga fotra in le tega ob vikendih furam vse v prek najbolj pa po njivah,gmajni,mah pa tud skačem z njim, pa v kakšn hud klanc(kamnolom ga zafuram) hecno toda s tem se učiš vozit.
marko01 je napisal/-a:sonček je napisal/-a:Ha tud tastari so krivi ker mulcam kupjo vr6 al pa BMW 3 pa ne vem kakšne avte,k sam mal na gas stopiš in si že v nebesih. Veste pa tud ceste naj porihtajo,ker so na nekaterih odsekih obupne. Jest ratam živč če vozm po omejitvah magar vozim tam ko je 70km/h tud po 160 km/h če je treba ja pač rad gonm, da gre nekam. Pa tud če bi po omejitvah vozu bi rabu še enkrat več časa na pridem dam namreč na dan sem cca 2 h v avtu včasih tud več.
Jest mislm, da je treba sam zakonodajo upoštevat pa bomo nekam pršli sam kaj če folk noče živet se pač hoče ubit naredi samomor. Sam najbolj hodo mi pa je ko nedolžen človek za brezveze umre na eni pofu**ni cesti.
lp
reci da se salis s tem postom ker ce ne pol si za odstrel
sonček je napisal/-a:marko01 je napisal/-a:sonček je napisal/-a:Ha tud tastari so krivi ker mulcam kupjo vr6 al pa BMW 3 pa ne vem kakšne avte,k sam mal na gas stopiš in si že v nebesih. Veste pa tud ceste naj porihtajo,ker so na nekaterih odsekih obupne. Jest ratam živč če vozm po omejitvah magar vozim tam ko je 70km/h tud po 160 km/h če je treba ja pač rad gonm, da gre nekam. Pa tud če bi po omejitvah vozu bi rabu še enkrat več časa na pridem dam namreč na dan sem cca 2 h v avtu včasih tud več.
lp
reci da se salis s tem postom ker ce ne pol si za odstrel
BTW: resno mislim. Doma sem med ljubljano in idrijo če si sliašl že za GHD Lučine al pa ke okol pol veš.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov