SAVINJCAN je napisal/-a:to pa sem tud že jaz študiral, če lahko potem te tablice obdržim, ko bom nov avto kupil. a je to možno? a potem avto prodam kot neregistrirani avto pa pač vzamem denar od zavarovanja nazaj? potem pomeni, da lahko imam te tablice skoz dokler jih bo zakon dopuščal?
CockroaC je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:a tud če jih naluknam mi policaj nič nemore ali kako?
Tako je ko kupis tablice po narocilu dobis neke vrste diplomatsko imuniteto, in te nikdar vec ne morejo kaznovat saj ti stojis nad zakonom.
CockroaC je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:a tud če jih naluknam mi policaj nič nemore ali kako?
Tako je ko kupis tablice po narocilu dobis neke vrste diplomatsko imuniteto, in te nikdar vec ne morejo kaznovat saj ti stojis nad zakonom.
{Grega} je napisal/-a:A napisati na tablice je možno pa samo črke ali tudi znake (npr. !?-/ ...)
SAVINJCAN je napisal/-a:a tud če jih naluknam mi policaj nič nemore ali kako? kako pa je potem potrebno narediti z avtu, ki ga prodajam? potem se avto odjavi ali je samo neregistriran?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov