Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Kraj: V Avtu

Problem s policajem

Napisal/-a AVX So dec 23, 2006 3:31 pm

No zdej en moj frend je imel takšen problem. Bom kar citiral
Ne morte vrjet kaj se mi je danes zgodilo.

Ko sem šel v službo so me vstavl policaji. Češ redna kontrola dokomentov in alkoholoziranosti voznikov, ki jo temeljito izvajajo v mesecu decembru. No ko sem pihal in seveda napihal 0.0 ter pokazal dokomente ter obvezo opremo je zgleda šlo policaju v nos ker ni odkril nepravilnosti se je zato spravil na avtoradio. Ter mi vzel CD ki sem ga glih poslušal češ zato ker je bil piratski.

Zdej se pa sprašujem če ti lohk en navadn kurčov policaj kj tazga naredi da si kar prilasti tvojo robo češ da je nezakonita ? Ali pa je bila policaju pač tista muza všeč zato ga je pa vzel ?

Pizdarija ka vse dožviš dones u sloveniji pa to ni normaln.
Ford Mondeo ST TDCI,... soon on show =)

Uporabniški avatar
pinny
Poznavalec foruma

Kraj: Šoštanj

Napisal/-a pinny So dec 23, 2006 3:38 pm

Ja kj takiga je čist normaln za naše policajce k neki ti more najdit :lol: :lol: :lol:
k bi bli dve let stari otroci :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Napisal/-a AVX So dec 23, 2006 3:42 pm

ja zdj njega zanima a je dovoljeno. Da ti kar notr v avto gre, jaz mislim da brez naloga po mojem avto ne bo šaru.

milankregar
Uporabnik

Napisal/-a milankregar So dec 23, 2006 3:44 pm

Skoraj 100% sem, da sem to že enkrat bral na tem forumu. ;) SI prepričan, da se je to sedaj zgodilo tvojemu frendu in nisi pobral iz kakšne 2 leti stare teme?

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Napisal/-a AVX So dec 23, 2006 3:44 pm

Prtljažnik ti pa res to pa vem da noben policaj ne sme not pogledat edino če ima nalog. To je bla že tuki ena tema o tem, ko so neki govorili da bi lahka meli tut napihljive ančke pod pokrovom motorja :D Nenene. To ni na tem forumu blo na enem drugemu je pisu, pa on forum obstaja zdele kake mesec pa gor sem moderator, tako da vem, da se je zdj, pa še moj frend je no joj.

Uporabniški avatar
ghostrider
Novinec

Kraj: kva te boli ku...

Napisal/-a ghostrider So dec 23, 2006 3:48 pm

Tega ne bi smel naredit, saj s tem, ko v avtu poslušaš muziko, ne kršiš avtorskih pravic. To kar je naredil, je kraja.
Svaki čedo svoga konja hvali!

Uporabniški avatar
rhino
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a rhino So dec 23, 2006 3:53 pm

Nima kaj da ti šari.No zaj tak je kaj je.Pritožit se nimaš kam,veš pa za v prihodnost.

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Napisal/-a AVX So dec 23, 2006 3:55 pm

Ja saj je res no, ampak potem si policaji tako lahko privoščijo vse, tako ko so enkrat snemali policaje na avtocesti 180 km/h prijavli na policijo pa nič.
http://video.google.com/videoplay?docid=-1495030192088965944&q=policija

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid So dec 23, 2006 4:25 pm

Lahko bi pa ti kupu mp3je preko neta in si zapekel na CD. Zgleda da mu nisi bil všečn te je pa jebal

Dobr da so v našem koncu policaji normalni :!:
Slika Slika

Uporabniški avatar
Sonny
Stalni uporabnik

Napisal/-a Sonny So dec 23, 2006 4:29 pm

Ne opravičujem kar je naredil policaj me pa zanima, če se je tvoj kolega kaj duval ali pa bil siten ker so ga matrali zjutraj, glasbo ful naglas nažigal ali kaj takega ?

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n So dec 23, 2006 5:03 pm

AVX je napisal/-a:Ja saj je res no, ampak potem si policaji tako lahko privoščijo vse, tako ko so enkrat snemali policaje na avtocesti 180 km/h prijavli na policijo pa nič.
http://video.google.com/videoplay?docid=-1495030192088965944&q=policija

Se strinjam, d si loh vse prvoščijo. Lih učer sm to opazu, ko je neki cajta za mano vozu. Najprej na križišču ni dal niti desnega smernika, pol je neki cajta lepo za mano pelu, kr naenkrt se mi na rt nalimu (sm prepričan, d me je hotu v to prsilt, da bi še jst dal po gasu). Pomoje, da če na križišču jst neb dal desnga smernika, boi me zih ustavu in začel ttežit. Če bi ste to zgodil, a bi blo pametno, da bi mu jst reku, da ga on tud ni mel (da bi me pol pustu pr mer)? Aja, pa kaj bi blo, če bi jst tkrt, ko je bil čist za mojo ritjo (brez luči), zabremzu? :?
Slika

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ So dec 23, 2006 5:08 pm

Toti naši jazbeci v modrem si tud prvoščijo kar se jim zazdi. Me zanima kaj bi blo če bi se ti v rit zaleteli, s tem da bi ti upravičeno bremzal. Pr nas je vse možno, da is na koncu ti kriv. Taki policaj nebi več mirno spal. :twisted:

Tista dva plavalna tečaja kaj majo, pa enga v Tacnu pol leta, pa mislijo da so boga za jajce potegnili. :/:o:/
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Napisal/-a AVX So dec 23, 2006 5:31 pm

Sem že viedel tudi policaje brez prižganih luči isto v križišče zapelal brez smernika. Ti bi takrat zapremzu pa naj se ti zaleti v rit on bi bil kriv stroške bi ti morala policija krit, zaradi varnostne razdalje tvoj izgovor, vidu sem mačko na cesti je pa nisem hotu povozit.

Uporabniški avatar
bergkamp
Novinec

Kraj: Brezovica pri Lj.

Napisal/-a bergkamp So dec 23, 2006 5:40 pm

Policist nima brez naloga NOBENE pravice pregledovati notranjost vozila in telesno vstopati v notranjost le tega. Drugače je ob vaši privolitvi.

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass So dec 23, 2006 5:43 pm

Še en vaški šerif v modrem. :roll:
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker So dec 23, 2006 5:56 pm

bergkamp je napisal/-a:Policist nima brez naloga NOBENE pravice pregledovati notranjost vozila in telesno vstopati v notranjost le tega. Drugače je ob vaši privolitvi.

Tako je, ima pa pravico zahtevati da mu pokažeš obvezno opremo, odpreš pokrov motorja itd.

CD-ja ti (vsaj brez naloga ne, me pa zanima kolk je možnosti da sploh dobi nalog za ta namen :lol: ) NE SME vzeti.

btw: kaj pa si mel zaeno musko na cd-ju? :D Mogoče je videl naslov kake skupine gor in tud sam posluša tako musko pa je hotel imet ta tvoj cd na vsak način :D
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
Drager
Stalni uporabnik

Napisal/-a Drager So dec 23, 2006 6:16 pm

Nevem a se bojite policajem al ka? Da se kim tkole pustite... Včasih se je treba pa postavit zase.
Ne vozi hitreje kot tvoj angel varuh lahko leti.
http://www.sina-logatec.si/

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Napisal/-a AVX So dec 23, 2006 6:18 pm

ja zdej govorite kot da sem jaz to naredu ne moj frend, nevem kako je bila situacija. Sej sem mu jaz tut reku da brez naloga ne sme ti gledat v avto edino v mašino lahka pogleda brez njega.

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat So dec 23, 2006 6:37 pm

Lej policaj ti lahko premeče avto,če ima utemeljen razlog oz. bolje povedano za to potrebuje nalog ampak ti pa lahko do pridobitve naloga avto zapleni in si na enakem.
Glede glasbe pa bom reku samo to kar je obče znano.Za vsako avtorsko delo,ki je kopirano moraš imeti doma izvirnik ali potrdilo od. izdajalca za uporabo torej si do neke mere lahko srečen,da policaj ni šel v detajle,ker bi lahko od tebe zahteval orginal ali potrdilo o plačanih avtorskih pravicah,kar pa dvomim,da imaš.
Pa nisem zj jst na strani policajev ampak tko je v zakonu in tut iz lastnih izkušenj vem,da vsako avtorsko delo potrebje izvirnik pa naj bo to dvd film ali mp3 glasba.
Načeloma si jst vse muske ali filme,ki jih uporavbljam v avtu prekopiram z orginala na drug medij a še to je lahko samo ena varnostna kopija izvirnika.
Se pa pojavi tuki s5 en konflikt oz. ena lisa v zakonu;Kot vemo so DVD filmi zaščiteni pred kopiranjem in imajo različne vrste zaščit,po našem zakonu pa lahko imaš doma po eno "varnostno" kopijo orginala za dosego varnoste kopije DVD filma pa se moramo poslužit nelegalnih programov,ki to zaščito obidejo oz. jo razbijejo in tuki je s5 ena težava............
Zj glede mp3 glasbe je podobno ampak to naj povedo tisti,ki se z tem ukvarjajo.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
ShowDown
Novinec

Napisal/-a ShowDown So dec 23, 2006 7:02 pm

OMFG. Od kod policaj ve, da tvoj kolega ni pridobil mp3-jev legalno? Lahko da jih je kupil preko kake strani. Lahko da ma doma orginal CD pa si je pač spekel kopijo za v avto. Če bi mel preveč časa bi kupil vse muzike orginal in bi nato šel policaju težit da mam vse orginal. Prasci neumni. Kaj si pa mislijo da so. Tam je hodil na tisto šolo za bedake, pa misli da je boga za j***a prijel.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov