Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Urber
Nov uporabnik

Katera ročna avtopralnica

Napisal/-a Urber To dec 26, 2006 1:37 pm

Lep pozdrav vsem forumašem !
Vem, da je bilo o tem že nekajkrat govora, a ker se stvari spreminjajo (menjajo se lastniki, zaposleni) me zanima katero ročno avtopralnico v Ljubljani priporočate. Važen mi je odnos zaposlenih in natančnost tudi če je cena malo višja. Zanima me tudi ali kakšna avtopralnica nudi poleg ročnega pranja še pranje podvozja.
V skrajnem primeru, pa me zanima katera avtomatska pralnica v Ljubljanai je najmanj škodljiva za avto, saj včasih je pozimi dobro sprati podvozje.

Hvala za odgovore in lep pozdrav !

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a marko01 To dec 26, 2006 1:42 pm

Moj brat dela v rocni avtopralnici sicer v mb pri ploju pa ti povem da se da samo z vapom cisto lepo oprat podvozje samo cajt si je treba vzet meni ga vedno lepo zglanca mali :P
Lp by Mare

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay To dec 26, 2006 1:44 pm

marko01 je napisal/-a:Moj brat dela v rocni avtopralnici sicer v mb pri ploju pa ti povem da se da samo z vapom cisto lepo oprat podvozje samo cajt si je treba vzet meni ga vedno lepo zglanca mali :P

to pa maš prav pri ploju je zakon prat avto :)
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
tevz
Nov uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a tevz To dec 26, 2006 1:47 pm

v ljubljani so dobri pri UPS LOGISTIC, nasproti koloseja!tam pri žitu!so poceni pa še zeloooo dobro ti spucajo avto!
GOLF IV TDI

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Napisal/-a marko01 To dec 26, 2006 1:49 pm

Vsi tisti ki si sami perete avte pri ploju vam povem samo da se ne dotikat tistih krtac ce bi vi vidli kaj vse ludi cohajo z tistim pripela cigo avto fsran ko p*****a in na suho brez zetona coha po avti pol pa spere samo da je srecn da je zanuco samo en zeton. Malo za tem se pripela crni marcedes in evo ga veselo coha z tisto krtaco :lol:
Lp by Mare

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix To dec 26, 2006 1:54 pm

2 žetona rabiš tam. Enega za šampon, drugega za sprat. Ni mi pa jasno, kako podvozje opereš. Doma ga z wapom tako, da se skloniš dol in koliko pač gre...
Kadim Lord, vozim Ford, v Avstriji mešam mord.

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Napisal/-a marko01 To dec 26, 2006 2:16 pm

Asterix je napisal/-a:2 žetona rabiš tam. Enega za šampon, drugega za sprat. Ni mi pa jasno, kako podvozje opereš. Doma ga z wapom tako, da se skloniš dol in koliko pač gre...

No saj si sam ugotovil lepo z wapom 8)
Lp by Mare

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid To dec 26, 2006 2:50 pm

marko01 je napisal/-a:Vsi tisti ki si sami perete avte pri ploju vam povem samo da se ne dotikat tistih krtac ce bi vi vidli kaj vse ludi cohajo z tistim pripela cigo avto fsran ko p*****a in na suho brez zetona coha po avti pol pa spere samo da je srecn da je zanuco samo en zeton. Malo za tem se pripela crni marcedes in evo ga veselo coha z tisto krtaco :lol:

Mi na misel ne pride da bi s tisto krtačo šov čohat :evil: Jaz ga ponavadi pr ploju samo s destilirano al pa z mrzlo vodo operem in to je to, ga raje sam doma namilim z gobo pa sperem. Pa še večkrat tam sploh ni pritiska na pištoli sploh če je gužva. :x
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

Uporabniški avatar
Nisde
Nov uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Nisde To dec 26, 2006 3:01 pm

Mene pa zanima če ma kdo izkušnje z AGIP-ovo pralnico na letališki v LJ? Me mika da bi šou tja sprobat kako tm kj perejo ker cene majo kr ugodne.

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Napisal/-a marko01 To dec 26, 2006 3:10 pm

Pritiska res ni bilo to napako so serviserji odpravli tako da trenutno spila tako kot more 8)
Lp by Mare

Uporabniški avatar
Cuore Sportivo 156
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Cuore Sportivo 156 To dec 26, 2006 3:12 pm

tevz je napisal/-a:v ljubljani so dobri pri UPS LOGISTIC, nasproti koloseja!tam pri žitu!so poceni pa še zeloooo dobro ti spucajo avto!

cena pranja pa je....?

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Napisal/-a bass To dec 26, 2006 3:17 pm

Tem majhnim pralnicam ne zaupam.
Dovolj je da greš enkrat, da se pozna na laku. Če že grem na krtače, grem v največjo in najnaprednejšo možno avtopralnico z največjo pretočnostjo ljudi.
Taki po navadi redno servisirajo krtače, če jih nebi nebi imeli toliko gostov.

Še vedno pa imam nekje "svojo" majhno avtopralnico, kjer ti avto spucajo znotraj (sesanje, čiščenje stekel, armatura) in zunaj (pranje, vosek, namažejo gume) za male pare. Vendar ne izdam kje, je že tako ali tako vedno gneča. :P
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ To dec 26, 2006 4:05 pm

marko01 je napisal/-a:Vsi tisti ki si sami perete avte pri ploju vam povem samo da se ne dotikat tistih krtac ce bi vi vidli kaj vse ludi cohajo z tistim pripela cigo avto fsran ko p*****a in na suho brez zetona coha po avti pol pa spere samo da je srecn da je zanuco samo en zeton. Malo za tem se pripela crni marcedes in evo ga veselo coha z tisto krtaco :lol:

Res al kaj? Dobro da si povedal. Do zdaj sem mel enkrat krtačo v roki, pa še to samo zadaj po odbijaču, ker ni šlo črno dol od auspuha sam z vapom.
Treba jim vrat zavit ciganom. :evil:
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Uporabniški avatar
Cimpi
Novinec

Napisal/-a Cimpi To dec 26, 2006 4:35 pm

Zdravo
Hehe ja jaz tudi hodim k ploju zaj bolj malo ko je zima drugace pa ja :)
Joj hehe sicer sem samo enkrat krtaco rabo ampak cigani so pac talenti lol ...
Neom vec uporabljal ;) 250 sit zeton :D
Lp

Zlatan_
Novinec

Napisal/-a Zlatan_ To dec 26, 2006 4:59 pm

Avtopralnica Gogi v črnučah nasprot havane.Kok je cena polnega pranja ne vem ker vem pere za 1500,k pač že dlje cajta ke hodm.Sm mislm da je tud tko cenejša k drugod,operejo ti pa ful dobr,nalakirajo gume,armaturko,spucajo podvozje sm k je ponavad kr gužva tko da če greste ke računite enen 1,5-2urci sm greš na kafe v havana čakat pa je.
Če boš avto ljubil tako kot ljubiš šport, potem ne skrbi, ne bo te pustil na cedilu. ;)

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Napisal/-a marko01 To dec 26, 2006 5:28 pm

Cimpi je napisal/-a:Zdravo
Hehe ja jaz tudi hodim k ploju zaj bolj malo ko je zima drugace pa ja :)
Joj hehe sicer sem samo enkrat krtaco rabo ampak cigani so pac talenti lol ...
Neom vec uporabljal ;) 250 sit zeton :D
Lp

Al pa ga das meni za spucat 1450 sit zunaje pranje pa je avto v nuli hehe :P
Lp by Mare

Urber
Nov uporabnik

Napisal/-a Urber Sr dec 27, 2006 7:39 am

Hvala za odgovore !

Hmm še kakšen predlog za Ljubljano, skoraj ne morem verjeti, da je v Lj. tako malo ponudbe.

Uporabniški avatar
Kritik
Stalni uporabnik

Kraj: Laibach / Mengeš

Napisal/-a Kritik Sr dec 27, 2006 1:16 pm

Nisde je napisal/-a:Mene pa zanima če ma kdo izkušnje z AGIP-ovo pralnico na letališki v LJ? Me mika da bi šou tja sprobat kako tm kj perejo ker cene majo kr ugodne.

Odvisno. Moja mali avto opere dokaj dobro, foter ima večjega in mu zadnja platišča tiste krtače vedno falijo. Potem pa tam na zadnjem odbijaču nekaj drgnejo. :jao: Zgleda da ko skenira dimenzijo avta ne izbere pravega obrisa, ki ga ima računalnik v spominu. Rajši pelji k Svetku na zaloško, ima ročno avtopralnico, pa ti ga zloščijo, da se sije kot nov. Preverjeno. :tomidelej:
Hyundai - drive your way
Avto z šibkim motorjem je kot sex z kondomom - sej je, ampak ni pa užitek!

Uporabniški avatar
tevz
Nov uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a tevz Sr dec 27, 2006 2:07 pm

Cuore Sportivo 156 je napisal/-a:
tevz je napisal/-a:v ljubljani so dobri pri UPS LOGISTIC, nasproti koloseja!tam pri žitu!so poceni pa še zeloooo dobro ti spucajo avto!

cena pranja pa je....?

cena pa je 1320sit in avto opran tako kot mora biti!
drugač pa jest najrajš perem sam doma!kar se spravljam delat tud sedaj!

lp
GOLF IV TDI

Uporabniški avatar
reber
Uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a reber Sr dec 27, 2006 2:20 pm

He, he, ... doma, to je pravi odgovor, sem bil ravno pred 1 uro fertik, zdaj je še na soncu z odprtimi vrati, da se temeljito presuši, čeprav vse prebrišem.
Kdor pa nima doma možnosti prat avto, pa je prisiljen vozit nekam drugam. Po mojem mnenju je najbolje nekam v ročno pralnico, kjer si ga lahko tudi sam opereš, s sabo vzameš cunje in ves pribor ...
www.reber.si - www.elektron.si - www.pastir.info
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 3 gostov