Sem se meno z njim pa je reko da je blo tak hitro da ni uspel videt kaj za en avto pa bolj malo se je spomno od takrat ko je vido da je prletel na dvopasovnico in to kar na zunanji pas, namest da bi na notranjem pelal če je že jemal prednost. No spomni se samo da je cukno volan pa bremzal, pol pa se spomni v rešilcu da je vido kolega ki je zdravnik pa mu povedal da je mel prometno ker on je mislo da doma spi. Še vprašal ga je kaj dela pri njemu doma a bil je v rešilcu.
Samo nekaj mi ni jasno, sem nekje prebral na forumu glede te nesreče pa je pisalo da so policaji se pogovarjali s pričami, koji k... pol njega obtožujejo če so že meli "priče" tam pa zakaj bi si on mogo sam iskat nekoga da bo pričal za njega. Tote policaje bi vse dal nekam malo da bi se spravli k pameti.
Polooo, kaj si mislil s kleparji? Amm verjetno če bi bil pri kerem od njih ta ki je zapeljal ven? Problem je ker nič ni bek fasal njegov avto ker je kolega pravi čas cukno stran tak da ni rabil kleparjev in ličarjev.
Tak je na koncu ja, češ preprečit nesrečo, pa sam dobiš porcijo pa spolaman si pa še kriv na koncu.
Je pa mi enkrat en rekel nekaj o tem da se baje govori nekaj al bi se naj vedlo kdo je bil, samo valda so vsi tiho ko p.i.č.k.e. Reko je smao da se govori da ni prav slišal kak avto je bil, samo njemu jaz tega ne vrjamem. Zvezat pa ga žgečkat da pove