R_S je napisal/-a:Čist tko nasplošn me zanima kaj gre bolje...Recimo, da sta avta ista VW Golf Gti in Tdi...Zanimajo me sam sposobnosti motorjev ter končne in pospeški...ali disel nese bencinarja...Če je tema že kje se opravičujem in jo lahko izbrišete...LP
Martina Navratilova je napisal/-a:Spet ena kretenskih debat. Komaj cakam.![]()
... Kolikor vem od dveh avtov bi dizl spizdil do 200 km/h dosti naprej po cesti pol tam pri 210 km/h bi ga Pug dohiteval ... in mogoče če je z avtom vse ok nekaj po 215 celo prehitel ... vedeti morate tudi, da ti števci v avtih lažejo nenormalno recimo moj ima pri 100 km/h dejanskih 93 km/h ... L.p. Madgregga je napisal/-a:Martina Navratilova je napisal/-a:Spet ena kretenskih debat. Komaj cakam.![]()
ja zakaj![]()
.....j*** ga, dedca zanima...sj marsikoga
iz mojih izkusenj, kolega ma pugija S16 150 hp....pa svinsko lima, bratranc pa golfa TDI (150hp) pa tut nenormalno vlece za dizlaca, sam primerjali pa se nismo, sam kot so rekli, ma bencinar ocitno manjso prednost
Mad je napisal/-a:... Kolikor vem od dveh avtov bi dizl spizdil do 200 km/h dosti naprej po cesti pol tam pri 210 km/h bi ga Pug dohiteval ... in mogoče če je z avtom vse ok nekaj po 215 celo prehitel ... vedeti morate tudi, da ti števci v avtih lažejo nenormalno recimo moj ima pri 100 km/h dejanskih 93 km/h ... L.p. Madgregga je napisal/-a:Martina Navratilova je napisal/-a:Spet ena kretenskih debat. Komaj cakam.![]()
ja zakaj![]()
.....j*** ga, dedca zanima...sj marsikoga
iz mojih izkusenj, kolega ma pugija S16 150 hp....pa svinsko lima, bratranc pa golfa TDI (150hp) pa tut nenormalno vlece za dizlaca, sam primerjali pa se nismo, sam kot so rekli, ma bencinar ocitno manjso prednost
cakani je napisal/-a:sam iz osebnih izkusenj lahko povem sicer za tanove motorje sicer golf 5 oba, 1.4 gt 170KM pa tdi gt tudi 170km da sta tam tam, bencinar je v startu v prednosti zaradi daljse prve prestave do 150km/h pa sta skoraj skupaj, bencinar za kasn meter spredaj cez to hitrost nam pa se ni zneslo zaradi razlicnih dejavnikov kateri niso pomembni![]()
tako da mislim da je tudi pri teh starejsih 150km podobna zgodba
zupi13 je napisal/-a:čakam na sončkov kometar da rajš dizla, ker ma njegov že xxxxxx kilometrov brez generalne....
cakani je napisal/-a:sam iz osebnih izkusenj lahko povem sicer za tanove motorje sicer golf 5 oba, 1.4 gt 170KM pa tdi gt tudi 170km da sta tam tam, bencinar je v startu v prednosti zaradi daljse prve prestave do 150km/h pa sta skoraj skupaj, dizel za kasn meter spredaj cez to hitrost nam pa se ni zneslo zaradi razlicnih dejavnikov kateri niso pomembni Wink
tako da mislim da je tudi pri teh starejsih 150km podobna zgodba
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov