Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
DeLux
Novinec

Kraj: 1230

Suzuki Swift Meglenke + Bele Zarnice In Smerniki

Napisal/-a DeLux Pe jan 05, 2007 12:39 am

zivjo

kje bi lahko dobil 2 stekleni šipci za sprednji melgenki ali pa komplet meglenk za suzuki swift gti l 94

iscem pa tudi pozicijske zarnice bele in pa sprednje luči bele ter stranske bele žmigavce za suzukija.kje se to dobi po normalni ceni če kdo ve?!

hvala za odgovore

lp LS

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Dariooo Pe jan 05, 2007 12:46 am

pomjem ce stopis na cesto in prvega mimoidocega uprasas ce bi ti pridal, ti bo 100% reku da jih ima in da jih prodaja....biznis ne ;)

jah....poglej salomonca, bolho, po netu se kje....meglenke pejdi uprasat tam, kjer imajo avtodele..konkurecna...ce se tam ni pol pa original.zarnice dobis povsod, tudi v sparu ce se ne motim ;) zmigavce pa bi imel kak a3m in podobne trgovine...pa tudi ebay ima cudezne stvari, ki jih nikjer ne dobis ;)
LP pa srecno
Slika

Scharky
Nov uporabnik

Kraj: medno

Napisal/-a Scharky So jan 27, 2007 12:53 pm

Jaz sem zdaj kupoval ker sm razbil pozicijske bele pris swiftu!Dobil sem jih pa zelo ugodno!Če veš kje so stegne uglavnem greš zadaj za tavelkim merkatorjem v dravljah čez ž.progo se pelješ naravnost po prednostni nato boš tam zagledal neke kontejnerje pred temi kontejnerji pa zaviješ levo malo naprej je pannadria kjer prodajajo Suzukije sam tam imajo drazi tko da ti priporočam da se ustaviš tukaj.Jaz sem dobil pozicijski L+D za 25Eurov!Tko da se splača!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov