GT4turb0 je napisal/-a:Včeraj sem kupil in montiral eno leto stare pnevmatike, ko sem pa speljeval čez rob dvigala je zacvililo kot da bi se alu platišče zavrtelo, pnevmatika pa ostala na mestu-je to sploh možno in kakšne so posledice-je potrebno ponovno centriranje če avto med vožnjo ne trese volana?
lp
RedBull™ je napisal/-a:GT4turb0 je napisal/-a:Včeraj sem kupil in montiral eno leto stare pnevmatike, ko sem pa speljeval čez rob dvigala je zacvililo kot da bi se alu platišče zavrtelo, pnevmatika pa ostala na mestu-je to sploh možno in kakšne so posledice-je potrebno ponovno centriranje če avto med vožnjo ne trese volana?
lp
nekateri trdijo da je možno,ampak jaz rečem da ni! Guma ki je napolnena recimo na vsaj dva bara,ni variante da bi se to zgodlo.
Nixxon je napisal/-a:Baje je možno, zaradi tiste masti, ki jo vulkanizerji namažejo na gumo, da gre le-ta lažje gor. Baje je prvih 100km treba malo bolj previdno pospeševati. Vsaj tako mi ej bilo rečeno.
DrMr je napisal/-a:... tudi na Speedway motorjih so nekoč zadnje gume skozi rob felne z knipingi privili, da se ob štartu ni zasukala in pretrgala ventila zračnice... samo tam so sile in grip... na avtu bom pa enkrat probal, pač s flokijem označil pa gassssssssssss....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov