tomzzi je napisal/-a:Seveda tudi slabe ceste pripomorejo k večjem številu nesreč. Nikakor pa niso glavni dejavnik. V nobenem primeru ne. Če ne znaš prilagoditi vožnje razmeram na cestišču, potem si sam kriv za posledice.
EDIT: lastne izkušnje.
tomzzi je napisal/-a:Seveda tudi slabe ceste pripomorejo k večjem številu nesreč. Nikakor pa niso glavni dejavnik. V nobenem primeru ne. Če ne znaš prilagoditi vožnje razmeram na cestišču, potem si sam kriv za posledice.
EDIT: lastne izkušnje.
abbe je napisal/-a:ja nevem ce bi ti blo cist useen ce je makadam k p apoj k bi lezaje pa roke pa zglobe menjau usak let.al ce bi biu kdo pred tabo pa teb metau kamncke?pa ti ksno sipo razbu al kj.
abbe je napisal/-a:ta tvoj sosolc nima glih nevem kok u glavi.moje mnenje je da so za 95% nesrec krivi vozniki sami ne pa ceste pa pesk pa sneg pa poledica...jst delam u kr. gori,pa k se ponoc dam pelem pa k vidm da je zunanja temperatura pod mau pod nula.pa ja mam tok u glavi da ga ne tisim skoz ovinke,sploh na izpostavljenih delih(belca,mojstrana martuljek)tisti k ste s tm boste ze vedl
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov