Prva pomoč sploh ni tak težka, pa da bi si moral zdaj neke pole iskat na internetu. Tak ko ti je reko citroDS, malo preleti knjigico pa si poglej slikice kak se kaj poveže pa je to to.
Autobahnbomber......Freude am fahren BMW f10 535i Sapphire Black Metallic
im nobody je napisal/-a:vem da ni težka.mam itak zdravstveno šolo narejeno sam je ta predavatelj tak norc...ful zaj****
Sj pole so za celo Slovenijo iste, ne da on "svojih",veš?
Pa ne skrbet, k res ni nč zaje**nga.Se spomn k sm mogu dt masažo srca, pa sm biu tok žiučen,da sm premočno prtisku in se je lutka "zapirala" k knjiga
k sm jes delou ene 2 let nazaj je blo tkole. najprj smo šli usi uživlat tisto lutko. tle res ni blo fore, ker si vidu, kaj je pred tabo nardil že 5 folka in si enostavno ponovu (če pač nisi znou). potem smo pisal teste - če si to naredu, si meu izpit praktično že u žepu, ker potem smo itak dobl tista teoretična vprašanja, se u parih minutah zmenil, kaj bo kdo povedou in usi nardil.
j*** ga je pa gadno dt 15k pa ne nardit. to pa ja.
to vem ja...sam mi bomo mogl še razne preveze na lutki delat..odprti zlomi,poškodbe,krvavitve itd.sej to znam...lani u šoli sm mel cel let prvo pomoč sam ko ocenjuje tak fukjeno
mi smo tudi samo pisali test in pol če si odpisal brez napak si samo oživljal uno teto, čene si pa dobil še dva vprašanja. Res je škoda 16k da ne narediš u prvo ja.
Tud jest sem se mal bal te prve pomoči ko sem jo delal za izpit za avto, pa se je na koncu izkazala kot ena izmed najlažjih stvari pri opravljanju vozniškega izpita. A to delaš ti preko šole ali direktno na avtošoli?
Ker nevem zakaj bi mogl vi drgač še preveze na lutki delat, medtem ko jih (vsaj nam) npr. ni blo potrebno. Pa to ni tko dolgo nazaj, slabo leto.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.