kolesar je napisal/-a:Drugače pa kolesar lahko zasede 1m od roba cestišča se pravi da je to več ko do 1/3 voznega pasu.
sebaveh je napisal/-a:kolesar je napisal/-a:Drugače pa kolesar lahko zasede 1m od roba cestišča se pravi da je to več ko do 1/3 voznega pasu.
Ja, ampak lepo prosim to samo takrat ko ni nobenga za vamiKer včasih je res kritično ko vidiš kerega kolesarja spredaj da šajtra po sred ceste. Takih žal tudi ni malo. In še bolj prosim - dajte si nekateri zrihtat luči če se vozite ob mraku ali temi. Sem nekajkrat že pošteno bremzal in cuknil volan
sebaveh je napisal/-a:kolesar je napisal/-a:Drugače pa kolesar lahko zasede 1m od roba cestišča se pravi da je to več ko do 1/3 voznega pasu.
Ja, ampak lepo prosim to samo takrat ko ni nobenga za vamiKer včasih je res kritično ko vidiš kerega kolesarja spredaj da šajtra po sred ceste. Takih žal tudi ni malo. In še bolj prosim - dajte si nekateri zrihtat luči če se vozite ob mraku ali temi. Sem nekajkrat že pošteno bremzal in cuknil volan
GiGi1985 je napisal/-a:Ma ja valda, najbolš da rezervirajo poseben pas za kolesarje, da se bodo lahko vštric vozili?!![]()
![]()
Dostikrat pa opazim, da se kolesarji vozijo po cesti, čeprav imajo za to namenjeno stezo! Ko pa zatrobiš, da se nj spravi na stezo, se pa še jezijo! Da o vožnji brez luči oz. odsevnikov pa o raznih pijancih ki vozjo po celi cesti, ne izgubljam besed!![]()
Tudi sam sem kolesar, pa skrbim, da varujem sebe, ne kako drugi varujejo mene!
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov