Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
fare
Poznavalec foruma

Reklamacija na popravilo!

Napisal/-a fare Po jan 22, 2007 3:01 pm

zdravo,
ker sem imel lažji karambol sem avto poljal na popravilo v Porsche maribor. Vse je fajn in mojster je reko da bo kot nov po popravilu.
Prijatelj ki ima dosti izkušenj pri delu z avti mi je reko da avto peljem svojemu mehaniku, po poravilu da se pogleda če so vse dobro naredili!
Zanima me če je možno zahtevati reklamacijo na narejeno delo če ne bi bilo vse kot mora po popravilu?

hvala, lp!

Gasper`
Novinec

Napisal/-a Gasper` Po jan 22, 2007 3:07 pm

Brezveze se obremenjujes ze za v naprej ;)

Drugace pa ja.

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Po jan 22, 2007 3:13 pm

ja seveda je možno. sam ne smeš pa pričakovat, da bo avto popravljen kot nov!
Slika

Uporabniški avatar
fare
Poznavalec foruma

Napisal/-a fare Po jan 22, 2007 3:27 pm

zupi13 je napisal/-a:ja seveda je možno. sam ne smeš pa pričakovat, da bo avto popravljen kot nov!
Ja vem, kot nov ze ne. Ampak če mi zamenjajo desno roko, amortizer, pa kak ležaj avto mora biti tak da gre normalno naravnost oz. z malimi odstopanji kar je normalno(ves v pločnik sem se zaletel)!

Uporabniški avatar
fare
Poznavalec foruma

Napisal/-a fare Po jan 22, 2007 3:28 pm

Gasper` je napisal/-a:Brezveze se obremenjujes ze za v naprej ;)

Drugace pa ja.
Ves eni smo taki da se vedno pripravimo na najhujše scenarije! Je pa res da nimam kaj dosti izkušenj s temi zadevami!!!

Uporabniški avatar
kaWsk
Uporabnik

Kraj: Dol pri Ljubljani

Napisal/-a kaWsk Po jan 22, 2007 4:27 pm

edino prov, da se pripraviš na tak scenarij ;) nažalost je večina slovenskih mehanikov, kleparjev&ličarjev zelo malomarnih oziroma površnih, ker računajo da laična stranka tega ne bo opazila.

Meni je klepar po reklamaciji še enkrat klepal pa barval cel bok, ker je spet zajebal, ga bo moral po vsej verjetnosti še tretjič. Morš pa "zaigrat" na taprave strune pa mal uporabt poznanstva, če ne gre zlepa...
EJ6

Uporabniški avatar
fare
Poznavalec foruma

Napisal/-a fare Po jan 22, 2007 5:21 pm

kaWsk je napisal/-a:edino prov, da se pripraviš na tak scenarij ;) nažalost je večina slovenskih mehanikov, kleparjev&ličarjev zelo malomarnih oziroma površnih, ker računajo da laična stranka tega ne bo opazila.

Meni je klepar po reklamaciji še enkrat klepal pa barval cel bok, ker je spet zajebal, ga bo moral po vsej verjetnosti še tretjič. Morš pa "zaigrat" na taprave strune pa mal uporabt poznanstva, če ne gre zlepa...
Ja saj, ampak Porsche je kar močan pa mislim da nimajo tega v interesu da ti zafurajo popravilo ker pol imajo še dodatno delo , stroške in...še, pa še, pa eno nezadovoljno stranko ki mogoče v prihodnjosti ne bo kupila njihovega vozila. Tak jaz gledam na to!

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Po jan 22, 2007 6:05 pm

Če nebo štimalo po servisu al pa ti bo avto vleklo, če si napisal da so roke pa to šle, pač greš lepo nazaj pa se more to porihtat.
Glede Porsche Mb pa nimam dost izkušenj tak da nevem nič rečt kak so kaj glede takih stvari. Razen enkrat me ni dobro poslušal na rezervnih delih oni stric pa mi dal napačn žaromet. Pa sem mogo malo pritisnit tam na njih da so pol priznali (vse skup je šlo preko zavarovalnice pa jim ni blo za stornirat vsega pa to, ampak kar se mora se pač mora)

LP
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 3 gostov