misty je napisal/-a:kokr naletiš na koga...
jest zmer blendam (tko mi rečemo), je pa res da zmer se najde ful modelov, ki te pol pozdravjo, ker mislijo da ti tud pozdravlaš :P
Sej na nasledni ravnini spoznajo svojo zmoto...
Drgač pa opažam da zmer manj folka to delapa ne da bi blo manj polcajev na cestah -> sam folk tega al ne ve (mladi šoferji), al je pa tko prvoščljivih
![]()
Vsekakor pa pozdravlajm tole temo. Da se ve kako je treba delat
MacTron je napisal/-a:
ja odvisno kako... blendas.. hitr tko 10x v 5sekto pomen policaje al pa kej hudga na cesti ...ce pa doooooolgo svetenje.. 3x dolga svetenja ...pol pa khm.. nimas luci przganih al pa kake napake.. vizelne na vozilu...
blendamo pa zmeri! to pa
alfa331.5 je napisal/-a:Ta vikend se vozim po hrvaški, ko mi lih en na ovinku amblenda ( sreča na hrvašken ni potrebno da svetijo luči tud podnev in se takoj vid ), takoj zmanjšam hitrost iz 80 na 50 kolikor je bila omejitev. 1 sekundo zatem že vidm policaja k mi maha, ampak k sreč se je dobr končal. Še zdej sem hvaležn tistu italjanu k mi je amblendu.
Zato bi vse ki obiskujejo ta forum pozval k temu, da vsakič ko vidijo radarja, da meri nasproti vozeča vozila, nadalnjim voznikom amblenda. Jst počnem vedno in sem pomoje tud že rešu kakšno denarnico ( najpogosteje v trebnjem ). Sej vem da se pr nas, ko morajo luči goret cel dan ne ve, al je un zapelu v jamo, al je amblendu. Jst zato pri nas amblendam z meglenkami.
Še enkrat pozivam vse k temu da amblendajo, pa poskuste pripričat tud kerga prijatelja da bo.
Zdej pa če mi loh poveste kolk od vas pa jih amblenda?
kr3mn1 je napisal/-a:ja pametno ja, pridem pol k tebi ce dobim kazen ker se opozarjal ljudi na radar?
sej lepo pa to....sam ne pozivat k temu. kakor vem je v ZVCP lepo napisan kako kazen dobis..okrog 50.000 tisoc. vsaj ko sem bral je blo tolk. ce se motim me lepo prosim popravite.
lp, kr3mn1
blue je napisal/-a:kr3mn1 je napisal/-a:ja pametno ja, pridem pol k tebi ce dobim kazen ker se opozarjal ljudi na radar?
sej lepo pa to....sam ne pozivat k temu. kakor vem je v ZVCP lepo napisan kako kazen dobis..okrog 50.000 tisoc. vsaj ko sem bral je blo tolk. ce se motim me lepo prosim popravite.
lp, kr3mn1
Mah,j*** ga ,pač rečeš policaju da si lih enga pozdravu-al so že tud to prepovedal???
kr3mn1 je napisal/-a:kakor vem je ves blendanje prepovedan
ali pa j vsaj omejen
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov