AudiRSboy je napisal/-a:kokr jst vem vedno pregledajo cev avto in napisejo kaj je neispravno....ampak usen nardis ker si prsu sam tisto stvar homologirat ne pa drugo
... Najraje hodim delat Homologacijo k podjetjem kjer prodajajo in montirajo dodatno opremo je malenkost dražje a ti uredijo dokumentacijo z LPP - jem prej sem probal opravit to na Lpp v Ljubljani pa so mi Yugota zavrnili, ker sem delal sam Koš pod motorjem in ojačitve pa feltne in gume so jih motile - 175/60 R 13 leta 96 ... prodal sem avto po dveh letih avto mulcu, ki ga je tudi vozil dokler ga ni razbil in vozil je brez homologacije. ko sem imel Polo leta 99 sem opravil zanj homologacijo na Pro-Avto v Kopru en četrtek na mesec je k njim prihajal nekdo iz Lpp-ja in mi razložil kaj moram pripraviti šlo je za menjane amortizerje, vzmeti, feltne in gume ... ko mi je mehanik izdal račun o strokovni montaži vzmeti račun za nastavitev podvozja od vulkanizerja in sem priložil TUV od felten in ostalega je vzel moj prijavni list in dobil sem kartonček po pošti - isto sem kasneje naredil z Opel Vektro pri isti firmi ... L.p. MadKennman je napisal/-a:AudiRSboy je napisal/-a:kokr jst vem vedno pregledajo cev avto in napisejo kaj je neispravno....ampak usen nardis ker si prsu sam tisto stvar homologirat ne pa drugo
kolkr pa mam js izkusnje, mi niso vedno gledali celega avta.... samo tist kar sem hotel!
mogoce se kdo z iskusnjami?
Kennman
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov