Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Kr_eden
Novinec

Kraj: kras

Sranje....

Napisal/-a Kr_eden To jul 01, 2003 1:15 pm

Jah, nesreča nikoli ne počiva pravjo....
U soboto mi je tako v dolgem desnem ovinku en nasproti po mojem pasu prpelu. Neki se umikam desno, pa žlajfam,... Bum, vreče, pa pasovi,... Zlezemo vn(jst, pa punca, pa sestra), punca malo poškodovana (ena plastika zadej na 2 stebričku jo je urezala), jst pa sestra nč in gledamo prekletga norca kaj se gre... Ga neki napizdim, pa je bil tako nalit, da sploh ni vedu kaj je ratal! Čez kako minuto prleze ven, ves neki krvav po nogah, se usede in gleda ko budalo okoli... Tolko da ja nism še namlatu! :evil: Pol slučajno pride mimo ena medicinska sestra, povije moža, pa punco in pravi, da je uni policist! Pizdarija! Pridejo policaji(poznajo pijanca-kolegi), gledajo okuli, pa sploh nočejo verjet, da je on kriv... Dobr, da je pole oče pršu, da jim je pokazal, kaj nej še fotografirajo (moja zavorna pot, prou na robu ceste, on niti žlajfu ni !)...
Unmu sploh niso dali pihat, da je kao poškodovan, pa je tm potleh sedu ene pol ure, v bolnci pa je odklonu odvzem krvi... Skratka pizdarija! :evil:

Dns bo cenilc povedu svoje (sigurno totalka), pol pa bomo avto verjetno prodali...
Še dobro, da imamo kasko, kr nevem kako bo z unim-je že neki advokata isku....
Bom povedu kako bo naprej...

P.S.: Jst sm z p206(l.2000, kupljen 2001-pred 2 mesecema je mama odplačala kredit), uni pa je mel 7 let staro lantro. Moj avto je sicer stolčen, sam pa se še zmeri odprejo vse vrata(voznikova malo bolj na trdo), uni pa ima levo kolo pod prednjimi vrati, vse sesuto....

Ugotovitve: Hvala bogu smo bli vsi zvezani, tko, da hujših poškodb ni blo, zračna vreča sm tudi vidu da je koristna zadeva, predvsem pa če kupujete avto 2. roke glejte tud na varnost(kdaj so model predstavili pove že veliko)...
Drugi voznik je imel večji avto, pa je vseeno precej slabše odnesu kot mi, z manjšim...

Vsekakor jezen na pijanga cepca, neglede kako se bo vse skupi izteklo...

lp,

kr eden

Uporabniški avatar
K0zM0
Uporabnik

Kraj: Velenje z okolico ;)

Napisal/-a K0zM0 To jul 01, 2003 1:52 pm

Ja to je pa res v bedu!! sam nevem kk bo znajo bit problemi če je on keps!!! :?
oni bojo skup potegnal pa ga probal zmazat...
sej veš ono pesm: vrana vrani ne izkljuje oči......
prokleti cepci plavi :evil: :evil:

želim ti čimprej nov avto !!! :wink:
Slika

Uporabniški avatar
ssokec
Novinec

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a ssokec To jul 01, 2003 1:56 pm

Ej dobro ste jo odnesel, sem kolko jaz poznam take dogodke, se potem rade slike na policiji izgubijo, tko da bi blo bolje, da si še ti kaj poslikal, drugače pa enega odvetnika najdi in potem naj on zahteva na PP zapisnik in pripadajoče slike, če se tiste na PP izgubijo. Pa pri zavarovalnici potarnaj še o psihičnih bolečinah in strahu, ki ga sedaj imaš ti in tvoji sopotniki pri vožnji.

Želim ti še veliko kilometrov brez takšnih pripetljajev!
Slika

mare23
Stalni uporabnik

Kraj: Koper, Izola

Napisal/-a mare23 To jul 01, 2003 2:41 pm

:evil: Ja ja.....cajkoti....da jim bi j....l mater. V glavnem da ste vsi v redu in da ni prelivanja krvi. Dokler gre samo za pločevino je vse OK. Glede unega kretena prbitega pa vso srečo v nadaljevanju. Upam in re upam, da ga boš tožu in tožbo dobil. Poleg tebe bo še en vesel tega.

:evil: Potem pa jim dajejo nege Alfe GTA.....lahko se dogajajo take nesreče. Kam bomo prišli s takimi kiflci?????????? :evil:

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a WhiteCell To jul 01, 2003 2:46 pm

edino eno te bo resilo..takoj cajtnge..preden oni probajo kolega resit !
resno !
V8 POWER

bobetko
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bobetko To jul 01, 2003 2:50 pm

tko k ostali pravjo mal pazi na slike itn. ker te bojo zihr probal nategnt kokr se bo dal, k sodniku pa zihr nebo šu bojo tko zrihtal da bo postopk zastaru.Pa še to če ni mogu pihat, kaj je pa z odvzemom krvi ?

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Napisal/-a WhiteCell To jul 01, 2003 2:58 pm

če je odklonil se avtomatko prizna krivda.. .a ni tko (oz. 90k sit + pike)
V8 POWER

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax To jul 01, 2003 3:34 pm

samo noben ne bo mogel dokazat da je bil pijan.

nam je en predavatelj rekel da če smo vinjeni povzročili nesrečo naj ne pihamo in nato v bolnici odklonimo odvzem krvi- moralno-etični razlogi, sicer nam bodo vzeli vozniško ampak dokazat nam ne bodo mogli alkoholiziranosti tak da bo frka.

najbolje je en advokat in mediji!
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Napisal/-a WhiteCell To jul 01, 2003 3:37 pm

z dobrim odvetnikom se da marsikaj narest !
vsekakor pa medije zraven...
V8 POWER

Uporabniški avatar
K0zM0
Uporabnik

Kraj: Velenje z okolico ;)

Napisal/-a K0zM0 To jul 01, 2003 4:09 pm

TechnoBoy je napisal/-a:edino eno te bo resilo..takoj cajtnge..preden oni probajo kolega resit !
resno !

priporocam Slovenske novice alpa Tednik na TVju!!!! :twisted:
Slika

Qwerty
Uporabnik

Napisal/-a Qwerty To jul 01, 2003 5:34 pm

mogoce VECER - se prav rad sopiri na spletni strani s sokantnimi zgodbicami. kje se je to zgodilo? (po "naglasu sklepam da glih stajerski konec to ni?)

Popravljam ker vidim da je primorska... mogoce pa vecer tut tja vlece...

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d To jul 01, 2003 6:08 pm

Uf zajebana zadeva!
Mas srecol da mas kasko!

Uporabniški avatar
Panizzi
Novinec

Napisal/-a Panizzi To jul 01, 2003 9:25 pm

Bad 2 hear...ti si v zadnjem mesecu že ena šesta 206ka za kero vem da je stolčena - vključno z mojo...

Morda nevmesno vprašanje - si kaj dol pobral z avta? Kej kar bi rad v promet spravil? Jaz bi hitro kaj kupil če maš kaj pametnega...podobna usoda (sam brez copsa in brez kaska) :(

Good luck z vsem!

Kr_eden
Novinec

Kraj: kras

Napisal/-a Kr_eden To jul 01, 2003 10:23 pm

ssokec je napisal/-a:Ej dobro ste jo odnesel, sem kolko jaz poznam take dogodke, se potem rade slike na policiji izgubijo, tko da bi blo bolje, da si še ti kaj poslikal, drugače pa enega odvetnika najdi in potem naj on zahteva na PP zapisnik in pripadajoče slike, če se tiste na PP izgubijo. Pa pri zavarovalnici potarnaj še o psihičnih bolečinah in strahu, ki ga sedaj imaš ti in tvoji sopotniki pri vožnji.

Želim ti še veliko kilometrov brez takšnih pripetljajev!

Ja s sabo nism mel fotoaparata, pa je blo že skoraj tma prej ko smo končali, tko da sm reku, da bom drugi dan pršu vsaj zavorno pot, pa oznake policistov(s kredo) poslikat, pa kaj ko je prvič po nevem kolko cajta dosti dežja palo, in je vse pobrisalo...
Drugače odvetnik je, zaenkrat pa še čakamo kaj bo....

TechnoBoy je napisal/-a:edino eno te bo resilo..takoj cajtnge..preden oni probajo kolega resit !
resno !

Baje da so tud neke veze na Tv al v cajtngah, sam ne vem točno...
BTW: V časopisu ni blo nič o nesreči, čeprav je vseeno bla že kr konkretna-očitno niso nč sporočili...

bobek je napisal/-a:...Pa še to če ni mogu pihat, kaj je pa z odvzemom krvi ?

V bolnici je zavrnu odvzem, punca ki je bla tudi v bolnici pa pravi, da je spizdu kolkor hitro se je dalo...

Panizzi je napisal/-a:Morda nevmesno vprašanje - si kaj dol pobral z avta? Kej kar bi rad v promet spravil? Jaz bi hitro kaj kupil če maš kaj pametnega...podobna usoda (sam brez copsa in brez kaska)

Ne, na avtu je še vse, kr je pač celega ostalo....
Danes je sicer bla cenitev, sam nismo še podatkov dobili, tko da še nč ne vem...

mirco
Nov uporabnik

Napisal/-a mirco Sr jul 02, 2003 8:34 am

V takem primeru čim prej do kamere in na televizijo.Ti qurci si čedalje več privoščijo.

Uporabniški avatar
s3c
Novinec

Napisal/-a s3c Sr jul 02, 2003 9:51 am

Panizzi, povej kaj rabš pa bomo probal zrihtat za dobr denar.

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Kraj: preseljen iz MB v toti LJ na Bežigrad

Napisal/-a zoranwagen Sr jul 02, 2003 9:55 am

Moj skromni nasvet! Avto je kasko torej boš v vsakem primeru dobil povrnjeno škodo! Zavarovalnica ti naj izplača škodo, omeniš jim svoje pomisleke glede dogodkov in se oni naj zajebavajo glede krivde. So dovolj veliki aparat, da bojo dobili denar nazaj!
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
jakaracman
Uporabnik

Napisal/-a jakaracman Sr jul 02, 2003 10:54 am

zoranwagen je napisal/-a:Moj skromni nasvet! Avto je kasko torej boš v vsakem primeru dobil povrnjeno škodo! Zavarovalnica ti naj izplača škodo, omeniš jim svoje pomisleke glede dogodkov in se oni naj zajebavajo glede krivde. So dovolj veliki aparat, da bojo dobili denar nazaj!

Rajš ne! Če greš iz svojga kaska pol ne moreš (al pa vsaj zelo težko) od njegove zavarovalnice terjat še odškodnine za strah, poškodbe ... Kar zna kar nanest ... Če ne bojo hotli dat odškodnine za to, jih tožite (3 ljudje, 3 tožbe). Te zna sicer stat nekaj dnarja (recimo 100-200 jurjev brez medicinskega izvedenca - ta je še 100 jurjev), ampak ko njegova zavarovalnica zgubi tožbo, dobiš nazaj. Škoda, da nisi šel k dohtarju se potožit da te ful vrat boli, do zna bit takoj miljonček ...

Njoko
Novinec

Napisal/-a Njoko Sr jul 02, 2003 9:19 pm

jakaracman je napisal/-a:Rajš ne! Če greš iz svojga kaska pol ne moreš (al pa vsaj zelo težko) od njegove zavarovalnice terjat še odškodnine za strah, poškodbe ... Kar zna kar nanest ... Če ne bojo hotli dat odškodnine za to, jih tožite (3 ljudje, 3 tožbe). Te zna sicer stat nekaj dnarja (recimo 100-200 jurjev brez medicinskega izvedenca - ta je še 100 jurjev), ampak ko njegova zavarovalnica zgubi tožbo, dobiš nazaj. Škoda, da nisi šel k dohtarju se potožit da te ful vrat boli, do zna bit takoj miljonček ...

Hmm, iz kaska lahko vedno uveljavljas skodo. Mene je sesul tuj drzavljan in sem zaradi hitrosti popravila uveljavljal kasko. Ko je bil skodni primer s tujo zavarovalnico resen so mi vrnili odbitno fransizo ter mi niso zaracunali kasko malusa. Seveda lahko iz AO zavarovanja povzrocitelja uveljavljas tudi ostale skode, ki jih recimo kasko ne pokriva. Zavarovalnica pa seveda regresira svoj del, se posebej, ce je bil povzrocitel zavarovan pri drugi zavarovalnici.

L.p.

Njoko

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Kraj: preseljen iz MB v toti LJ na Bežigrad

Napisal/-a zoranwagen Sr jul 02, 2003 9:24 pm

Njoko je napisal/-a:
jakaracman je napisal/-a:Rajš ne! Če greš iz svojga kaska pol ne moreš (al pa vsaj zelo težko) od njegove zavarovalnice terjat še odškodnine za strah, poškodbe ... Kar zna kar nanest ... Če ne bojo hotli dat odškodnine za to, jih tožite (3 ljudje, 3 tožbe). Te zna sicer stat nekaj dnarja (recimo 100-200 jurjev brez medicinskega izvedenca - ta je še 100 jurjev), ampak ko njegova zavarovalnica zgubi tožbo, dobiš nazaj. Škoda, da nisi šel k dohtarju se potožit da te ful vrat boli, do zna bit takoj miljonček ...

Hmm, iz kaska lahko vedno uveljavljas skodo. Mene je sesul tuj drzavljan in sem zaradi hitrosti popravila uveljavljal kasko. Ko je bil skodni primer s tujo zavarovalnico resen so mi vrnili odbitno fransizo ter mi niso zaracunali kasko malusa. Seveda lahko iz AO zavarovanja povzrocitelja uveljavljas tudi ostale skode, ki jih recimo kasko ne pokriva. Zavarovalnica pa seveda regresira svoj del, se posebej, ce je bil povzrocitel zavarovan pri drugi zavarovalnici.

L.p.

Njoko

...točno tako, se podpišem...
...ne smem kar želim...
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov