U soboto mi je tako v dolgem desnem ovinku en nasproti po mojem pasu prpelu. Neki se umikam desno, pa žlajfam,... Bum, vreče, pa pasovi,... Zlezemo vn(jst, pa punca, pa sestra), punca malo poškodovana (ena plastika zadej na 2 stebričku jo je urezala), jst pa sestra nč in gledamo prekletga norca kaj se gre... Ga neki napizdim, pa je bil tako nalit, da sploh ni vedu kaj je ratal! Čez kako minuto prleze ven, ves neki krvav po nogah, se usede in gleda ko budalo okoli... Tolko da ja nism še namlatu!

Unmu sploh niso dali pihat, da je kao poškodovan, pa je tm potleh sedu ene pol ure, v bolnci pa je odklonu odvzem krvi... Skratka pizdarija!

Dns bo cenilc povedu svoje (sigurno totalka), pol pa bomo avto verjetno prodali...
Še dobro, da imamo kasko, kr nevem kako bo z unim-je že neki advokata isku....
Bom povedu kako bo naprej...
P.S.: Jst sm z p206(l.2000, kupljen 2001-pred 2 mesecema je mama odplačala kredit), uni pa je mel 7 let staro lantro. Moj avto je sicer stolčen, sam pa se še zmeri odprejo vse vrata(voznikova malo bolj na trdo), uni pa ima levo kolo pod prednjimi vrati, vse sesuto....
Ugotovitve: Hvala bogu smo bli vsi zvezani, tko, da hujših poškodb ni blo, zračna vreča sm tudi vidu da je koristna zadeva, predvsem pa če kupujete avto 2. roke glejte tud na varnost(kdaj so model predstavili pove že veliko)...
Drugi voznik je imel večji avto, pa je vseeno precej slabše odnesu kot mi, z manjšim...
Vsekakor jezen na pijanga cepca, neglede kako se bo vse skupi izteklo...
lp,
kr eden