monster_d je napisal/-a:Torej sem se odlocil da si avto sam posprejam z kompresorjem!
Malo barvo pobrusim z finim vodnim brusnim paprijem po povrsini, zascitim stekla itd, obijace in letnvice in se ostalo dol poberem in ga postriham!
Drugemu da ga dam se mi ne splaca, navsezadnje je le jugo!
Torej zanima me koliko barve rabim? Mislim dvakrat ga spricnit! Ej mi je rekel 2kg (pomoje je to prevec)?
Po barvo pa bom sel v trgovino da mi jo zmesajo 2Kbarva + tega da se pride zraven okoli 10% razredcila + nekaj trdilca
Torej ce ma keri kaj izkusenj s tem se toplo priporocam
LP monster_d
blue je napisal/-a:Jst sem enkrat dal štrihat Mercedesa-tip 123 iz bele na črno pa je šlo okol 5 kil barve se mi zdi.......a ti ni lažje sam blatnika pa tis kar je nagnit štrihnt?
monster_d je napisal/-a:TechnoBoy je napisal/-a:monster...dobra skolka te pride 40k sit !
raj drugega jugota ce mislsi barvo obdzat..
em bom kr toto se mel nis se nic rjava!
pa sj cist pocen skoz pridem, bom vse sam nardil!
Pa kompresor dobim posojen tak da ala homemaide)
hehe
sam me tocn zanima kolk barve rabm?
Tomekk je napisal/-a:Ne vem no če je to ravno dobra ideja. Po moje bo avto ful
flekast za videt, pa še težk boš po moje dobu taksno barvo, ker ne vem kaksn je
sploh tvoj yugo- ni ne svetlo rdeč in ni ne tmno rdeč.
Nic, odloc se kokr češ
ssokec je napisal/-a:ej jst sem jugota enkrat sam špricnu celega, sam morem reč da je ful zajebancija pa še primeren prostor moreš met za to, porabu sem približno 3 kg barve, pred barvanjem ti priporočam da ga obrišeš s krpico namočeno v razrečilo, da ga razmastiš,drugače pa upoštevaj navodila na barvi oziroma razrečilu, kolko barov moreš met nastavljeno na kompresorju, pa ti bo uspelo, pa bodi natančen pri zaščiti oken, kljuke na vratih, luči odbijače pa kr dol vzemi, jst sem vse dol vzel razen vetrobranskega stekla, problem sem mel edino v tem da so se mi na barvo limale neke mušice ali komarji pa čeprav sem prostor v katerem sem delal prej opral cel z vodo in nastavil mreže za pretok zraka, avto je bil mal pomarančast, ne lisast, to pa zato ker sem mel en enektrični kompresor ki ma direkt gor pištolo in nima regulacije tlaka, z 2 metrov je bil avto kot nov, pol sem ga pa spoliral da sem se znebu mal tiste pomaranče. Ti kar sam nared, želim ti veliko uspeha pri tvojem delu!
Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gostov