Debate, ki niso vezane na ostala področja...

rspita
Nov uporabnik

Ali kdo v Sloveniji izdeluje platnene strehe???

Napisal/-a rspita Po feb 12, 2007 10:06 pm

Iščem pa ne najdem, verjetn mi bo kdo znal povedat, kje se nahaja kakšen mojster za platnene strehe, ali da mi jo obnovi ali naredi novo, če kdo karkoli ve o tem naj prosim preda informacije, kakšne so cene????

Uporabniški avatar
gorgo
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a gorgo Po feb 12, 2007 10:26 pm

V Sloveniji se s tem ukvarja malo ljudi, ampak vseeno se najde..
Avtotapetništvo BOŠTJAN KERMAVNER s.p., potem www.navtikatex.com poglej, predvsem pa se je s tem ukvarjal Trimarin iz Izole, poglej za telefonsko in ti bodo ziher pomagali.. Je pa to zelo razširjeno v Nemčiji, tak da če ti ni problem se zapelat gor, bi ti to priporočal, gori pride obnova, potem kot nova okrog 500 eur. Pod obnovo se razume vse novo, platno itd itd.. Tukaj v slo pa pač odvisno kaj pričakuješ in kaj zahtevaš...
lp

rspita
Nov uporabnik

Napisal/-a rspita Po feb 12, 2007 10:51 pm

Ja hvala za informacije, bom previru, kaj ponujajo, če se še kaj spolneš pa prosim napiš!!!

Uporabniški avatar
sablač
Stalni uporabnik

Kraj: štore-celje

Napisal/-a sablač Po feb 12, 2007 11:50 pm

men jo je za mojga jugota en mojster iz okolice celja naredo bla pa je okol 100 jurjo takrat,se bom pozanimo ce se dela te stvari.za kir avto se gre :?:
Vsi so vedeli da je to nemogoče. Potem pa je prišel nekdo, ki tega ni vedel in uspelo mu je!

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ To feb 13, 2007 9:05 am

Od kod si bi lahko povedal.

041 932 597

To je stevilka od kolega, ki si lasti modrega golfa 3 cabrio in je pred kratkim zamenjal streho. Mojster ki se ukvarja s tem preoblaci tudi notranjosti avta z armaturo in podom vred.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

rspita
Nov uporabnik

Napisal/-a rspita To feb 13, 2007 7:19 pm

Ja, to bi jst meu za renault 19, sem pa iz okolice Celja!!!!

Uporabniški avatar
sablač
Stalni uporabnik

Kraj: štore-celje

Napisal/-a sablač To feb 13, 2007 7:47 pm

strokovnjak tapetnik okolica celja-vojnik miha šturm gsm pa je 031887813 posl mu sms-zelo zaposlen decko
men je delo streho za mojga cabria 8)
Vsi so vedeli da je to nemogoče. Potem pa je prišel nekdo, ki tega ni vedel in uspelo mu je!

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide So feb 17, 2007 10:42 am

še tukaj poglej, tale Aleš je očitno tudi dober, pa tud do Ljubljane nimaš tak daleč ;)

http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... rio#232576

kaWsk je napisal/-a:
puzzle je napisal/-a:Od crnuc proti podgorci na konc naselja his zavijes desno in prvo ulco levo .prva hisa na desni strani.
Ime mu je Ales ukvarja se z musko,oblac ledr in dela nove platnene strehe.
Nazadne je delu ferrarijevo
Modena cabrio ce se ne motm
ni drk pa zelo dobr men je dau usne v ibizo pokvalno.
na tel 041632960
velik srece

tale aleš je res uredu, priporočam. Čeprov mi je dosedaj samo radio monitiru (iso konektorje je blo treba neki zrihtat), sem slišu da obvlada zadevo, pa če se gre za musko al pa za strehe/zice. če še koga zanima: čE se peleš iz šentjakoba prot črnučam, ma delavnco mal pred ruglom, zravn pa je še ena nova večstanovanjska bajta.
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
M4rko
Novinec

Kraj: Bled

Napisal/-a M4rko Pe mar 30, 2007 1:35 pm

Lep pozdrav!

tudi moja barchetta nujno potrebuje novo platneno streho... Mislim da se bom odločil za nakup kar preko e-baya, ker se jih dobi že za okoli od 260€ naprej... Zanima me pa sledeče:

Meni po defaultu streha pri barchetti ni ravno navdušujoča, kar se tiče materiala po vizualnosti.. bolj mi deluje kot en plastic fantastic.. Zato me zanima iz katerega materiala so platnene strehe pri novejših audijih, ipd.. ker pri teh je črnina strehe bolj povdarjena in bolj vpadljiva za oko..

primer:
Slika

Slika

hvala
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov