Courage™ je napisal/-a:Drago se ti zdi da imas svoje tablice ?
Pa ves da so to tvoje tablice, da ce hoces si jih lahko v rit potisnes pa ti noben ne more nic, medtem ko tiste "njihove" mores sparat ko zlato.
Jaz sem dal 150 €, cena je enotna ne glede na to koliko je crk, cakalna doba pa je 2 do 3 tedne.
Courage™ je napisal/-a:Drago se ti zdi da imas svoje tablice ?
Pa ves da so to tvoje tablice, da ce hoces si jih lahko v rit potisnes pa ti noben ne more nic, medtem ko tiste "njihove" mores sparat ko zlato.
Jaz sem dal 150 €, cena je enotna ne glede na to koliko je crk, cakalna doba pa je 2 do 3 tedne.
dnovak24 je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:Drago se ti zdi da imas svoje tablice ?
Gladko je meni za moje tablice. Isti k.. je kere mas. Sparu jih bom ja, za koga?
Ce jih bom zgubu al pa mi jih ukradejo, druge smrti tko nimajo, torej ka za tebe pomen to da jih mores sparat kot zlato? A jih morm v vato zavit da se nebojo poravsale al pa da nebo kak kamenček se notr zaletu, prosim te no...
tomson je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:Drago se ti zdi da imas svoje tablice ?
tablice so tablice, vseeno kaj je napisano na njih
Courage™ je napisal/-a:tomson je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:Drago se ti zdi da imas svoje tablice ?
tablice so tablice, vseeno kaj je napisano na njih
ne bo drzalo, navadne tablice so last UE, ko avto prodas grejo z avtom, jih mores vrnit, tablice po narocilu pa so tvoje osebne lasti in ob morebitni prodaji ostanejo pri tebi.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov