Imam coupeja in verjem mi da gre tolk, sej men se pa to sploh ne zdi tolk! sej da ne bos mislu, da je 200 kar takoj notr, rab kr neki kilometrov! da se zvrti, ampak ko pa imas enkrat 200 notr, ga pa komot spravis se mal cez! Sem su enkrat z enim frendom k ima Tigro 1.6 16V startat iz semoforja, pa sem ga sisnu, s tem da nisem obtimalno startov so mi gume zakopale!, pa ima un avto ene 800 al 900kg moj jih ima pa 1050kg! pa imam vse original, samo zadn lonc imam en kao sportn, pa 195/50 15 gume, zdej sem dal pa se K/N filter gor pa ne vidm nobene razlike!
Tko da Vladek nc ne nabijam, ker ne vem v cem bi bila poanta, jest drugih renalutov se nisem vozu, tko da za druge ne vem, a samo men tolk leti

, je pa res, da sem ga se sam mal raztisal, ker avto je treba na vsake tolk casa mal pretisat, drugac masina rata zaspana
Glede megana 1.6 16V mi je pa en enkrat reku, da mu gre tud 220km/h po ravnem!
BAD glede lege, pa men se zdi da se v ovinih dobr drzi ceste, da je kr odziven, glede na to, da je avto full visok! (al je pa samo moj tak?!)
ker ko gledam druge avte, je moj visji, se od kaksnega golfa 2 je visji!
No sej ce boste se kdaj hitri in drzni, bi prsu mal pogledat, da res vidm pri sem sem