Se podpišem pod tole,sem imel istobatek je napisal/-a:Ponovni okulistični pregled je obvezen, zaradi tega moraš tudi še enkat na novo dat narest izpit-s tem pa tudi novo sliko narest.
Glede tega za kolko let ti podaljša je očitno čisto osebna presoja tvojega zdravnika, saj v mojem primeru je blo tko. (prvič imel izpit za 2 leti potem pa ko sem šel podaljšat mi je napisal neomejeno oz. do 85 let starosti)
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
Tamara je napisal/-a:Če zamudiš s podaljšanjem vozniške, dobiš obvestilo od UE, da se ne zajebavaj in da rabjo dnar
Tamara je napisal/-a:Jst, ki nikoli nisem imela očal, ga imam do leta 2060rada bi se vidla pr tistih letih kako bom avto drajvala
![]()
erixon je napisal/-a:Prvo k okulistu, ni važno kam, ker moraš povsod plačati nekje 20 evrov.
Potem na medicino dela in prometa v bližnji zdravstveni dom, kjer boš moral plačati kakih 15 evrov da ti bodo upoštevali potrdilo od okulista in ti izdali potrdilo za podaljšanje vozniške.
Potem pa na občino, kjer te bo pa nova vozniška prišla še najceneje, nekje 5-8 evrov. Seveda moraš imeti sliko s sabo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov