Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
lazo
Novinec

sale(poglej,zbezu si mi)

Napisal/-a lazo Ne jul 06, 2003 7:18 pm

danes v nedeljo 6.7 priblizno ob 17. si zapelu mim tobacne jaz sm meu rdece ,bil sm s srebrnim s 320 cdi,pišuka dokler se je men odprala zelena si zbriso ,bog ve kam,huda ti je tista mazda (če se ne motm ),spoljer tist gor je zakon,med voznjo pa res iztopa med drugimi avti ,tuning je definitifno opazen,sam nekak mi je deloval ko si ga tam na semaforju stisnu da ti avto nekak zaspe ,da ni tistga trka ,nevem mogce se jaz motim,mogoce :D ,nikol neves ,men pa kolega dej cez rdeco ,pa da ti nardimo burek,a 2 avta za mano policija z marico,sm razmislju sam nism upu , :D :)
lep pozdrav,lazo

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Sale Ne jul 06, 2003 8:15 pm

Jap, res sem se takrat peljal tam mimo - je blo treba mal izkoristit lepo nedeljsko popoldne :wink: :wink: .

Zdej ne vem čisto točno kdaj se ti je zdel, da je avto "zaspan" ampak v bistvu je čisto možno, da si dobil tak občutek - namreč je kar težko štartat z njim, pa pod nizkimi obrati v bistvu tud bolj zamorjeno deluje (odmične gredi). Samo saj veš kako je - po mestu ga ne moreš držat skoz na ene 7.000 obratov :P .Sem se pa bolj lagano vozu, ga nisem ne vem kako zelo teral :D - mogoče bi mi pa še res burek naredil, nikol se ne ve :-P :P .

No pa sej je prav, da niste šli čez rdečo - pol bi pa mene prekinju k bi ti policaji poližnico napisal :lol: :lol: .
Slika Slika

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair To jul 08, 2003 8:05 pm

Kolega je proti dizlom ampak da tega 320 CDI bi pa imel. Ga je peljal en sofer pri nas ko ga ima in baje da trga s tistimi 500 njutni. Na avtocesti lepo gas, itak je avtomatik in potem samo lima na sedez.

Sale pazi da te smrad ne deklasira :twisted:

P.S. Pa brez meglenk se ne spuscaj v dvoboj. Slika
SlikaSlika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov