Kako se vi pri res precej spuščenih avtomobilih spopadate z ležečimi policaji, ZIMO (!!!), ter raznimi drugimi nevšečnostimi???
Mal se namreč bojim da bo moj avto precej neuporaben po Turnškovem posegu

LP
Vince
TechnoBoy je napisal/-a:jah tkole je.. moj je spredaj ras EXTREMNO nizek...4cm od oka... in zakoj odpadejo plocniki ( edino v rikverc in se to pogojno) potem..luknam na dalec izogibat... izbokline morš cilat da pjo povoziš ( da ti dvigne avto in s tem ne zadaneš s spojlerjem) lezeci pocilaji gredo do 20km/h brez panike ( malo po krha drgac pa ni panike) ja zima....4x flikal psojler...dejasno plužiš..svež globok sneg odpade ker se ga enostavno rpeveč nabereto je to
zupi13 je napisal/-a:če boš šel na morje s sopotnikom pa pijačo, se prprav na drsanje gum ob blatnike, ...
fric je napisal/-a:TechnoBoy je napisal/-a:jah tkole je.. moj je spredaj ras EXTREMNO nizek...4cm od oka... in zakoj odpadejo plocniki ( edino v rikverc in se to pogojno) potem..luknam na dalec izogibat... izbokline morš cilat da pjo povoziš ( da ti dvigne avto in s tem ne zadaneš s spojlerjem) lezeci pocilaji gredo do 20km/h brez panike ( malo po krha drgac pa ni panike) ja zima....4x flikal psojler...dejasno plužiš..svež globok sneg odpade ker se ga enostavno rpeveč nabereto je to
Oj, dragi TechnoTale post si še enkrat preber:
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... 36&start=0
Nekdo se je pohvalil z ful dobro 206-ko, pa sem pokomentiral, da mi je sicer všeč, ampak za v dnevno sobo za gledat. Za na cesto pa je malo prenizek. Si me urno zabil, češ da je ravno prav visok... Zdaj pa ne vem....pač se izogibamo off road...oz. bankin
Z mojim yugotom peljem čez ležečega policaja 80-100, preskočim ga dobesedno, nič drsanja. Na luknje (ne jame) mi ni treba pazit, bankine niso problematične. Lahko povem, da sem letos za par snežnih voženj na Mrzlico razkiral za nove Dunlop 14" zimske gume (hura za sneg), je pa res, da moj avto ni tako atraktiven kot tvoj. Da se razumemo, na mojem yugotu so spredaj vzmeti Apex (po trditvah A3M-a znižajo avto za 55mm, pa še za navoj smo jih skrajšali), zadaj so trije listi, popolnoma zravnani, pa za predelavo amortizerjev sem razkiral - srednja trdota - tako da je avto kar precej nizek. Ampak jaz avto raje "vozim" kot pa ga gledam pred garažo in na raznih "festih".
Vince je napisal/-a:Evo...poklical sem Turnška in so mi rekli tko, da bi vseskup pršlo (s kartončom za homologacijo vred okol 60k sit!
Reku je da bi se avto spustil za kakih 4,5 cm...hm...glede na to da je zdej mal višji od originala bi ga lahko celo malce večMa bom vidu kako pa kaj bom naredu...
LP
Vince
TechnoBoy je napisal/-a:fric je napisal/-a:TechnoBoy je napisal/-a:jah tkole je.. moj je spredaj ras EXTREMNO nizek...4cm od oka... in zakoj odpadejo plocniki ( edino v rikverc in se to pogojno) potem..luknam na dalec izogibat... izbokline morš cilat da pjo povoziš ( da ti dvigne avto in s tem ne zadaneš s spojlerjem) lezeci pocilaji gredo do 20km/h brez panike ( malo po krha drgac pa ni panike) ja zima....4x flikal psojler...dejasno plužiš..svež globok sneg odpade ker se ga enostavno rpeveč nabereto je to
Oj, dragi TechnoTale post si še enkrat preber:
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... 36&start=0
Nekdo se je pohvalil z ful dobro 206-ko, pa sem pokomentiral, da mi je sicer všeč, ampak za v dnevno sobo za gledat. Za na cesto pa je malo prenizek. Si me urno zabil, češ da je ravno prav visok... Zdaj pa ne vem....pač se izogibamo off road...oz. bankin
Z mojim yugotom peljem čez ležečega policaja 80-100, preskočim ga dobesedno, nič drsanja. Na luknje (ne jame) mi ni treba pazit, bankine niso problematične. Lahko povem, da sem letos za par snežnih voženj na Mrzlico razkiral za nove Dunlop 14" zimske gume (hura za sneg), je pa res, da moj avto ni tako atraktiven kot tvoj. Da se razumemo, na mojem yugotu so spredaj vzmeti Apex (po trditvah A3M-a znižajo avto za 55mm, pa še za navoj smo jih skrajšali), zadaj so trije listi, popolnoma zravnani, pa za predelavo amortizerjev sem razkiral - srednja trdota - tako da je avto kar precej nizek. Ampak jaz avto raje "vozim" kot pa ga gledam pred garažo in na raznih "festih".
ja jaz sem za P206 govoril...moj je nižji...nevem meni ugaja taka voznja in vsekakor ni za v dnevno.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov