jaz sem se včeraj peljal na relaciji ljubno ob savinji-šentrupert za tovornjaku s kontejnerjem za odpadke, na celotni relaciji so z njega leteli razni papirji, vrečke, ... po moje je pol kontejnerja zgubil, sam se nč ni sekiral
fiatpowered je napisal/-a:Perica je napisal/-a:Na koncu skoraj vozim slalom po cesti med njihovimi "odvrzenimi" svinjarijami
če bi ti bil kmet bi se isto po cestah vozil, edino če bi se ti raje zraven ob cesti peljal
Patrik_A3 je napisal/-a:LOL ludi,peljite se tukaj dogoše-brezje kjer avtocesto delajo.Kako šele je tukaj,ko tovornjaki blatni pridejo na cesto pa kr leti drek z njih....kot da bvise potem po njivi pelal. Jaz bi tako tak hudo kaznoval da brezveze ne.... Pa tudi tistim ki s traktorji pridejo na cesto in delajo tako svinjarijo tudi tistim bi stisno pošteno kazen,ker ni res da ne more vsaj malo ščistit z gum dol blata..
fiatpowered je napisal/-a:Perica je napisal/-a:Na koncu skoraj vozim slalom po cesti med njihovimi "odvrzenimi" svinjarijami
če bi ti bil kmet bi se isto po cestah vozil, edino če bi se ti raje zraven ob cesti peljal
Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov