Sam mam trenutno Citroena. Avto, ki je izredno vzdržljiv in trpežen. Moram pohvalt, da ma Citro zelo dobre in vzdržljive motorje. Drugač pa sem privrženec avtomobilov s športno dušo in športnim podvozjem (že tovarniško, sam ponavad zamenjam vzmetenje in fedre, da še malo pridobim na stabilnosti avtomobila na cesti). Men v srce se je zapisal Corrado, ker je res neverjeten. Mel sem sicer G60 je blo hudo, sam bi si kupu rad (enkrat) še Corrado VR6 SLC. Ga ma en model blizu mene. Hudo.
Po vsej verjetnosti oz. če bo šlo tko k se zagre si bom kupu Hondo HR-V bom jo pa optično mal spremenil. Litke OZ. krom 20 col z Dunlop gor, Eibach( ali Bilstein) vzmetenje in fedri s čemer jo bom spustu za cca 7-10 cm, spredaj nova podaljšana maska z črno mrežo, zadaj pa ravnotako podaljšan odbijač, pragovi, filter od greena, nov volan s kromeranim vratom in usnjenim volanskim obročem, zdraven pa še izpušni sistem od Casermana (SLO obrtnik iz Vrhnike, k mi je zmeri zelo dobr naredu in je vse zelo kvalitetno).
Če bi blo pa več denrja pa Mazdo 8 al pa Nissana Z 350 z 280 KM cena: 35.000 EURO
Žal pa šparam za flet.