Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Izguba zivcev

Napisal/-a marko01 Če mar 22, 2007 10:32 pm

Torej danes se mi je pripetilo nasledne. V ovinku mi je nasporti vozec avto presekal ovinek tako da sem splazo po bankini da nisma vsekala. Seveda mi spusti zivec se zazanem za njim ga dohitim in prehitim. Seveda vun z avta in vete kak gre dalje, na koncu odkrito povedano se mi je pubec kr zasmilo (priblizno isto star ko jaz ). V glavnem v takih situacijah se enostavno nena znam obvladat.... Kaj naredite vi v takih primerih ??
Lp by Mare

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Če mar 22, 2007 10:46 pm

Do zdaj se še mi ni dalo ubadat s takimi da bi se obračal. Sem pa enkrat konkretno pelal po bankini oz. po makedamskem parkirišču, ker mi je ena piška prpelal po sredini in vedno bolj proti meni pa še čist ravna cesta je bila. Pa še fajn se da pelat hitro tam tak da sem mel srečo da je bil prazn parking da sem potegno pr 120kmh desno pa mimo babe. Pol je skapirala ko sem mimo bil kaj se dogaja. Pa stran je zijača pa se pogovarjala v avtu. Kolega je pa za mano pelal pa je pozno vido, je skoraj tresno v njo. :evil:

In kaj si tistemu naredo ko ti je pripeljal kontra po stezi?
Zadnjič spremenil Lumpy_, dne Če mar 22, 2007 10:47 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Če mar 22, 2007 10:46 pm

na zacetku sm tko k ti odreagirau,zdj pa se sam nasmejim pa grem dalje.je velik prevec takih idiotov,pa takh k ne znajo vozt da bi se zarad njih sekirau.
ti priporocam isto,sam nasmj se pa k da nc ni blo,skoda ziucev

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a marko01 Če mar 22, 2007 10:52 pm

Ja on je kao samo okno odprl jaz pa sem se vrate pa ga pac vun potegno pa za kartofelc zgrabo pol sem ga pa rajsi spusto pa se dr na njega ko nor :oops:
Lp by Mare

nejko307
Stalni uporabnik

Napisal/-a nejko307 Če mar 22, 2007 11:04 pm

samo pazi da kdaj ne bo obratno....!!!

da boš nekoga lovil, potem bo pa on tebe matretiral (da ne padeš v svojo jamo.:)

ti pa svetujem da se v takih situacijah raje obrneš ker so lahko posledice velike..
(npr... kakšnemu važnemu bebčku z lahkoto zlomiš nos.(kar se v besu hitro zgodi.), potem se ti pa ta bebček na sodišču veselo smeji... na koncu si bebček sam, ko tretino plače nakazuješ "prvotnemu " bebčku..)
(govorim iz 2-h resničnih primerov)

lp..

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Kraj: štajerska

Napisal/-a kolesar Če mar 22, 2007 11:07 pm

kaj naredi policija v takem primeru če ga prijaviš

mislim v primeru če prijaviš da te je nekdo izsilu....
Zadnjič spremenil kolesar, dne Pe mar 23, 2007 12:26 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Če mar 22, 2007 11:10 pm

dobis sodisce pa 45000sit kazni.pa niti te ne uprasajo ce je to res.un gre na policijo pa je.
govorim iz lastnih iskusenj.

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Če mar 22, 2007 11:20 pm

sam sm imel podobno izkušnjo ker smo storilca ki je bil pogumen tako z vožnjo kot z svojimi besedami in sredincem na roki ujeli po pobegu ker se nam ni hotel ustaviti. samo svetoval sem mu da naj ne dela tega kar je naredil ker se lahko zgodi veliko hujšega, zraven sem imel sorodnika ki je vozil avto in je bil on izzvan z strani storilca kot sovoznik pa sem bil zraven in tudi sam ukrepal ker je del storilčevih gest prišlo tudi na moj račun. konec je tak: storilec je prepričal bratranca da naj mu nič ne stori in umiril bratranca od hujših posledic, sam sem storilcu svetoval da naj se umiri ker to ni kul.

skratka zelo neprimitivno dejanje tako z ene strani kot z druge, važno je le da se tega zavedam ter da tega nedelam več ampak preprosto ignoriram take voznike z nasmeškom in pogledom v stran,škoda mojih živcev za "kretene" kateri imajo stopnjo vozniške kulture na psu!

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Napisal/-a daewoo_rugby Pe mar 23, 2007 2:59 am

jst se ponavad samo robantim, zdej če je pred mano mu blendam dokler se mi da, vozim za ritjo če se mi da , z nogo na bremzi. Pa to ne vedno samo kadar je res kej hudga, drugače samo kako opazko dam in se peljem normalno.
Sm pa enkrat šu s kolegom v Trst (ki je naš) in pridem vzdolž enmu tovornjaku in on kar naenkrat se odloču da bo prehitevu tovornjaka pred sabo... Pri 160 sm stopu po bremzi z red bulom v roki in prstom na trobli. bremze so zablokirale avto postran, hvala bogu je model nazaj na svoj pas zapelu. Sm se poravnav in bil tok jezn, da sm ga hotu prefukat kokr vola. Zapelu sm pred njega rahlo začel bremzat, da bi ga ustavu pač mi ni ratal, zato sm šu zravn njega in mu pol redbula vrgu v kamion in stopu po gasu. On ni trznil... Da sm tok vn padu se mi je zgodilo prvič in do zdej se mi še ni. Po naravi nism nasilen človek, razen v športu. Model bi lahko ubil dva človeka v šusu... no uglavnem to bi blo to :D

lp rugby

trafo66

Napisal/-a trafo66 Pe mar 23, 2007 7:09 am

ma saj so res eni tepci. jaz sem tudi pred par dnevi doživel skoraj bližnje srečanje z budalo. skoraj na ravni cesti je norc sekal ovinek, ki bi ga lahko izvozu z najmanj 120km na uro brez sekanja. ampak kaj čemo ko majo ljudje razjebane avte da ne more sploh normalno vodit vozila po ovinkih. jaz si drugega vzroka ne predstavljam.

Uporabniški avatar
Paris
Uporabnik

Kraj: Somewhere over the rainbow

Napisal/-a Paris Pe mar 23, 2007 7:34 am

Dober voznik je tisti , ki se zna izognt napakam drugim :idea:
Slika

Uporabniški avatar
Badmike
Novinec

Kraj: Tu pa tam

Napisal/-a Badmike Pe mar 23, 2007 7:40 am

Meni se je to tudi že zgodilo par krat!
No enkrat pa se mi je čist strgalo ko še mi je pri opozarjanju tip sredinec pokazal in pobegnil! No sem si moslil to pa ne boš zlahka odnesel! Sem šel za njim ga dobil prehitel in ga ustavil! Tip se je dol zaklenil pa sem šel po palco v avto in je kar hitro skočil ven da mu nebi šipe razbil nato pa sem ga kratkomalo prebutal sredi ceste! (pa brez palce)!
No s policijo v tem primeru nisem mel težav čeprav me je prijavil saj je stari znanec policije!
j*** ga kazen je vzgojna
Make my day

Uporabniški avatar
Uber
Nov uporabnik

Napisal/-a Uber Pe mar 23, 2007 7:44 am

K tole berem si mislm lahko sam: preklet štajerc primitiven...

Kok si bil boljši od njega, ko si ogrožal tako sebe kot druge, ko si obrnu pa verjetn s prevelko hitrostjo tišal za njim, prehitevanjem na robu z živci (k verjetno ni blo čist varno) pa še kakšno preblizu vožnjo za njegovo ritjo, če je ugotovu, da si obrnu pa je še sam mau bolj prtisnu?

V glavnem, kreteni na cesti so bli in vedno bojo... :roll: pa niso to sam tisti k sekajo ovink v zgornji zgodbi... :!:

SIPI
Nov uporabnik

Napisal/-a SIPI Pe mar 23, 2007 7:50 am

Tudi meni se je to pripetilo in se mi je prav tako scufalo.Najbolj mi je šlo na k.,ker je babna vidla da sem ružo po robidovju in skoraj drevo podrl,toda ona lepo lagano naprej,kot da se ni nič zgodilo.Obrnil,jo dohitel ter povprašal po zdravju :x .

Uporabniški avatar
TomazK
Novinec

Kraj: Radomlje

Napisal/-a TomazK Pe mar 23, 2007 7:53 am

Se peljem včeri mimo rondoja v Kranju pri Mercatorju. Iz smeri Kranja proti Brniku je vse stalo. Gledam kaj se dogaja. Nisem mogu verjet svojim očem... dva sta se spravljala na voznika, ki se je mislim da zaletel njima v rit. Tako nekako je izgledalo. Pritimivcev je žal vedno več :roll:

Uporabniški avatar
Kritik
Stalni uporabnik

Kraj: Laibach / Mengeš

Napisal/-a Kritik Pe mar 23, 2007 8:16 am

Jah, jest ne bom pameten, kako se to ne spodobi in ne splača, ker je odvisno od dneva, kako hitro me kdo spravi ob živce.... sicer tako daleč, da bi fizično obračunaval z kom še nisem in upam da nikoli ne bom prišel, ker znajo biti take stvari precej drage (odškodnina, renta,....) Meni so na parkirišču popraskali komaj mesec in pol star avto, in normalno mi je živec skočil do neba.... pač preklel sem vse tiste, ki so parkirali okoli mene in se spravil domov. Če danes pogledam vso zadevo, tista praska niti ni tako velika in grozna, se jo da zakriti...... Pa mi je žal, da sem klel tam na parkirišču..... Konec koncev, pleh se poklepa in pobarva, plastika se zamenja, lak se spolira.... Pleh je pleh....

Sem pa doživel, da sta se na križišču dva pičila, in je eden od šoferjev, ki sploh ni povzročil nesreče samo stopil ven, šel do drugega, ki je bil čisto v šoku, odprl vrata, mu dal roko in se predstavil, sem ta in ta, me veseli.... :shock: Tip je bil za mene car!
Hyundai - drive your way
Avto z šibkim motorjem je kot sex z kondomom - sej je, ampak ni pa užitek!

Pepo25
Novinec

Napisal/-a Pepo25 Pe mar 23, 2007 8:31 am

Kam gre ta svet... vsak dela napake, včasih nevede, ne morš pa vsakga k te izsil al pa kaj podobnga, nabutat.. pa kam bi pršl...
Se pa strinjam da je res velik butcev ki vozjo brezglavo, take je treba mal za zdravje vprašat, mogoč se bojo streznli da ne bodo druge ogrožal v prometu...

Uporabniški avatar
TooOldVehicle
Novinec

Napisal/-a TooOldVehicle Pe mar 23, 2007 8:35 am

Matr men se vsak dan zgodijo skor vse naštete stvari u tej temi, in tko k je en reku sm si včasih lase vn pulu pa skakov pa robantu, sam to pol pizde mrzle vode ne pomaga, zdej se sam še smejčkam, sm ugotovu da sm tko velik bolj zdrav :lol: drgač pa za današnje voznike sploh nimam več besed!

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis Pe mar 23, 2007 9:18 am

ko sva šla z sorodnikom na službeno pot v ce-mb-ce-lj sva naletela na lepo presenečenje, to je blo ene let nazaj pa še mal več mogoče. skratka se peljeva iz mb v ce in tisti del avtoceste je zmeraj poln tujih registr. tablic in pripelje zraven vozilo iz mb ( 4 v avtu) in vsakemu ki ni bil iz mb sredinca!to se je nadaljevalo do skoraj ce,naštel sm vsaj enih 20 sredincev ki so jim ga pokazal,stari so pa bli ene 20-21 kao vsi pogumni verjetno še v puberteti, sm si mislu da če ga bo nama pokazal bo.......hm....in res nekako pridejo zraven nas po levem pasu in ga nam pokažejo in se režijo itd.....to povleče bratrancu živce in gas za njimi,......bratranec še kar dobro vijuga lahko rečem, jih dohitimo se postavimo vzporedno z njimi in jim vržem bonbone v avto ter eno radio kaseto da sem jim pritegnil pozornost da resno misliva da naj se ustavijo, ko so pogledali proti nam sem jim pokazal kij in ko so tega zagledali so udarili po gasu in prvi izhod z avtoceste ven....midva z bratrancem pa naprej proti ce in smeh do tja :D

mislm kako so res lahko nekateri v obnašanju na psu, to da jim gre slabo od roke vožnja lahko razumem-pomankanje samozavesti,slabo razmišljanje, slabo predvidevanje,itd.....skratka eni si pa res dovolijo

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Re: uhhhh

Napisal/-a pugi405 Pe mar 23, 2007 9:30 am

enzo je napisal/-a:mam fiat tipo 1.6 i.e , vse je v redu ampak ko štartam slabo pelje kot da mu fali gasa. guši ga neki. Sem sumnjal v avspuh amapk ne vem kaj naj naredim. Avto gre 190 kmh na avtoban brez problemov ampak cuka in je zelo zamorjen pri taprvi in drugi predstavi. kako naj to zrihtam?

Si malo zgrešil temo? ;)
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov