just_in je napisal/-a:zamenjaj ga...al pa mu povej, da ti je do tega, da te čimveč nauči... pa naj bo grob, naj se dere, sam da boš čimveč znal... če se ne bo spremenil, ga pošl v falus pa zamenjaj... sprašuj vsako malenkost, vprašej če si dost od roba, če dobr volan držiš, če dost zgodej daš žmigovc, če dost zgodej bremzaš, če hitro izprazniš križišče, če ti avto crkne, zakaj je crknu... sprašuj, bot zoprn, tež mu... tko se boš največ nauču
W_Golf je napisal/-a:Koker js vem je do 10 ure vse povsod tk. Prvo te pusti da se navadiš avta, ceste, hitrosti, drugih voznikov....
Po 10 uri pa pričakuj najhujše vsaka napaka (še tako "butasta") bo kometirana.
Tk da ni panike kr lepo vozi v miru dokler lah.
P.S pred 33 urami itak nemorš nardit. (je nek minimum...)
W_Golf je napisal/-a:Sj ti pravim, da vsak gre kr na cesto. Sam na začetku dva kroga po poligonu..
Ne delaj panike iz tega. Pa ne se skregat pa mu težit, vsaj počaki do okol 10 ure.
Pa brezskrbi ti lahk povem, da je mogoče mev manj kot 25 ur sam plačat jih je pa mogu okol 30.
W_Golf je napisal/-a:Spyker...
Lahk ti iz prve roke povem kk je to, pa ne govrit bedarije. Pa zgleda da še nimaš izpita al pa ga maš že 100 let.
Če bi blo po tvoje, bi se vsi mladi vozniki pobili.
Če pa bi bilo po moje bi bil minimum 50 ur. Predvsem da bi se mal kulture naučli...
voO je napisal/-a:W_Golf je napisal/-a:Spyker...
Lahk ti iz prve roke povem kk je to, pa ne govrit bedarije. Pa zgleda da še nimaš izpita al pa ga maš že 100 let.
Če pa bi bilo po moje bi bil minimum 50 ur. Predvsem da bi se mal kulture naučli...
Čisto prav je povedal. Važno je, kaj te on v teh urah nauči in ne, kakšno je št. ur. Če me bo ta tako najprej "učil", tudi po petdesetih urah ne bom nič znal oz. bom znal toliko, kot se bom sam naučil.
Računaj, da sem prvič udeležen v cestnem prometu kot voznik motornega vozila in se ne počitim dobro, ko ne vem, kaj delam prav in kaj narobe. Omejitev se držim. Me pa ne opozarja na ogledala in ostalo, kar bi me moral.
Je smiselno da mu govorim, kaj mi mora govoriti, na kaj me mora opozarjat oz. kakšna so moja pričakovanja? Kot inštruktor + šef avtošole, bi moral on to zelo dobro vedet.
voO je napisal/-a:W_Golf je napisal/-a:Spyker...
Čisto prav je povedal. Važno je, kaj te on v teh urah nauči in ne, kakšno je št. ur. Če me bo ta tako najprej "učil", tudi po petdesetih urah ne bom nič znal oz. bom znal toliko, kot se bom sam naučil.
Računaj, da sem prvič udeležen v cestnem prometu kot voznik motornega vozila in se ne počitim dobro, ko ne vem, kaj delam prav in kaj narobe. Omejitev se držim. Me pa ne opozarja na ogledala in ostalo, kar bi me moral.
Je smiselno da mu govorim, kaj mi mora govoriti, na kaj me mora opozarjat oz. kakšna so moja pričakovanja? Kot inštruktor + šef avtošole, bi moral on to zelo dobro vedet.
W_Golf je napisal/-a:Spyker...
W_Golf je napisal/-a:madona si ti tečn, če ti pravim da te bo začev matrat črez par ur.
Kk ti bo zdj govriv za špegle, če se še s prestavami dost ubadaš???!
Izpit se neda nardit v enem dnevu, boš mogu mal se umirit!
Misliš da je avto sam GAS, PREMZA, pa VOLAN?????
Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gostov