zoranwagen je napisal/-a:...za moje pojme bi omejitve morale bit smiselne...pomeni če je dovolj velika ravnina tud brez omejitve...
Shatzy je napisal/-a:zoranwagen je napisal/-a:...za moje pojme bi omejitve morale bit smiselne...pomeni če je dovolj velika ravnina tud brez omejitve...
Neumnost. Pol bi en ata špuru 145, k bi prehtevu šleprja, ti pi ga pa pritšu recimo 240. Kaj boš naredu? Maš pa dva + en pas? se boš zariu pod kamjon al boš fotra ubou?
Nismo mi Nemčija k govori o ogromnih številkah avtov k se vozjo pa avtobanih in rabjo zato 3 al pa 4 pasove...d ne govorim o Ameriki...sam d tm usi furajo po reglcih...

Shatzy je napisal/-a:Ne more bit brez omejitve, ker ceste niso primerne! Ne morta bit dva avtomobila k vozta edn 130 edn pa 230 na istmu pasu! Tok logike bi pa že mogl met...pa če mislte d folk zarad tega ne bi hitrej furu se motš...ok, edin moj mat k misl d je optimalna hitrost pa poraba pr 110 kmph...(ok, sj je res, sam to je sanjanje na cesti...)...folk bi ga pol tišu k neumn, in bi se jih še več fental...tko ne gre...in tega ne bo nikol...dokler ne bo čez Slovenijo tekla transbalkanska avtocesta k bo povezvala London pa Atene...recimo :P ..., k bi bla 4 pasovnca...to bo pa ob Sv. Nikoli...

Tomekk je napisal/-a:apmak avtocesta je zato da končno hitrost zmeriš
. Ne vem kaj je narobe ce ima clovek avto kjer je potovalna hitrost 180, kjer se lepo potniki pogovarjajo in poslusajo radio. OK tisto vijuganje med avtomobili pri tej hitrosti. OK to pa je nevarno.

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 22 gostov