royt je napisal/-a:Pozdravljeni!
Zanima me, če ima kdo izkušnje s tem avtomobilom. Rad bi izvedel splošno kakse avto obnese vsakodnevno, kje so njegove hibe in kje prednosti...
najlepša hvala v naprej,
royt
oh ja ga imam :P :P :P :P
kaj te vse zanima?
hibe? kot prvo preglednost! sploh nazaj. nazaj ne vidiš dobesedno nič!rabiš kar precej vaje da obvladaš dolžino in širino avta...
mogoče slabost je tudi relativno slabi serijski sedeži (vsaj zame). so na daljše ture kar neudobni.
sedaj pa prednositi: prtljažnjik: ogromen! mogoče le malo premala luknja za nakladanje ampak to so malenkosti.
motor: povprečno ti bo pil v mestu ob taki vožnji kot jo imam jaz 6,5-7,6l! to je vožnja recimo vsak dan cca. 30km po mestu in 2x na teden recimo 150km na dan.
za vsakdanjo uporabo je vsaj zame avto popln! mi čisto vse ustreza. tudi na preglednost sm se navadil. parkiranje je seveda težava zardi zgoraj omenjene težave z preglednjostjo ampak se da avto hitro obvladati.
motor je itak zanesljiv in je že skoraj klasičen td motor
segreje se ti recimo v 6km oz. v 3-4min po mestu
avto ti bo potegnil (serijski) 220 km/h po števcu čisto komot.
serijsko je sicer dosti opreme ampak za recimo dodatnih 400k lahko dobiš še veliko uporabnih stvari.tako bi ti za vsak dan vseekakor priporočal denimo samozasenčeno vzvratno ogledalo,obvezno deljivo zadnjo klop,mogoče še celo električne sedeže,...
tudi park assistence je dobra investicija
te še kaj določenega zanima?