Debate, ki niso vezane na ostala področja...

royt
Nov uporabnik

novi Audi A4 1.9 TDI (130KM)

Napisal/-a royt Sr avg 07, 2002 11:45 pm

Pozdravljeni!

Zanima me, če ima kdo izkušnje s tem avtomobilom. Rad bi izvedel splošno kakse avto obnese vsakodnevno, kje so njegove hibe in kje prednosti...

najlepša hvala v naprej,
royt

HowLow
Nov uporabnik

Re: novi Audi A4 1.9 TDI (130KM)

Napisal/-a HowLow Pe avg 09, 2002 11:38 am

Tega avta osebno ne poznam ampak koliko sem slisal od znancev ta avto pac nima hib!Za ta denar(dosti denarja) ne dobis bolj popolnega avta,verjemi.
Be the best,or die like the rest!

MetodTrobec

Napisal/-a MetodTrobec Pe mar 19, 2004 9:45 pm

Ima ga moj stric in je z njim dokaj zadovoljen.

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Re: novi Audi A4 1.9 TDI (130KM)

Napisal/-a maky Pe mar 19, 2004 10:11 pm

royt je napisal/-a:Pozdravljeni!

Zanima me, če ima kdo izkušnje s tem avtomobilom. Rad bi izvedel splošno kakse avto obnese vsakodnevno, kje so njegove hibe in kje prednosti...

najlepša hvala v naprej,
royt

oh ja ga imam :P :P :P :P
kaj te vse zanima?

hibe? kot prvo preglednost! sploh nazaj. nazaj ne vidiš dobesedno nič!rabiš kar precej vaje da obvladaš dolžino in širino avta...
mogoče slabost je tudi relativno slabi serijski sedeži (vsaj zame). so na daljše ture kar neudobni.

sedaj pa prednositi: prtljažnjik: ogromen! mogoče le malo premala luknja za nakladanje ampak to so malenkosti.

motor: povprečno ti bo pil v mestu ob taki vožnji kot jo imam jaz 6,5-7,6l! to je vožnja recimo vsak dan cca. 30km po mestu in 2x na teden recimo 150km na dan.
za vsakdanjo uporabo je vsaj zame avto popln! mi čisto vse ustreza. tudi na preglednost sm se navadil. parkiranje je seveda težava zardi zgoraj omenjene težave z preglednjostjo ampak se da avto hitro obvladati.

motor je itak zanesljiv in je že skoraj klasičen td motor :)
segreje se ti recimo v 6km oz. v 3-4min po mestu ;)

avto ti bo potegnil (serijski) 220 km/h po števcu čisto komot.
serijsko je sicer dosti opreme ampak za recimo dodatnih 400k lahko dobiš še veliko uporabnih stvari.tako bi ti za vsak dan vseekakor priporočal denimo samozasenčeno vzvratno ogledalo,obvezno deljivo zadnjo klop,mogoče še celo električne sedeže,...
tudi park assistence je dobra investicija :wink:

te še kaj določenega zanima?
SlikaSlika

Hoyt
Novinec

Napisal/-a Hoyt Pe mar 19, 2004 10:17 pm

res supr avto, dobr gre, mamo ene mejhne probleme s cevjo za dovod zraka ampak to smo nekak poštimal. originalno mamo športno podvozje in športne sedeže. v ovinkig se avto skor ne nagiba, sedeži so ful dobri, nastavljivi do konca. manjka nam edino xenon in quattro, pa bi bil avto popoln. drugač pa poraba tko k je maky reku. preglednost je pa nazaj res mal slabša ampak sej se ne vozš rikverc :)

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Pe mar 19, 2004 10:34 pm

Hoyt je napisal/-a: preglednost je pa nazaj res mal slabša ampak sej se ne vozš rikverc :)

he he pa še res je :P
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Kraj: Kolomban

Napisal/-a Skull23 Pe mar 19, 2004 11:26 pm

Maky: nimaš v planu kupit sedeže od kakega razbitega S4?

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky So mar 20, 2004 9:35 am

Skull23 je napisal/-a:Maky: nimaš v planu kupit sedeže od kakega razbitega S4?

jup! samo jih ne najdem! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
kobreti
Uporabnik

Kraj: MB

Napisal/-a kobreti So mar 20, 2004 10:52 am

Nimaš kaj...avtek je špica kar je tud dokazal v vseh super testih!!!!!
Motor odličen ,ki ima porabo po mestu tud do 11 litrov ,če ga ženeš izven pa ga ne spraviš nad 9l....z normalno vožnjo pa so tud porabe okrog 5-6 litrov možne!!!
Pa obvezno si vzami športno podvozje,če si malo hitrejši voznik...aja pa park senzorji odlična investicija!!!! :wink:

Vesi
Novinec

Napisal/-a Vesi So mar 20, 2004 4:25 pm

Mogoče teh stvari ne gre posploševat, ampak moj stric slabšega avta še ni imel (po njegovih besedah). Žarnice crkavajo kot po tekočem traku, šla mu je ročna in še kup drugih drobnarij. Najhuje pa je, da mu po 70k crkne turbina, čeprav še zdaleč avta ne goni in tudi sicer zanj zgledno ravna. Na servisu je zavrnil plačilo nove turbine, sedaj pa čaka, če ga bodo tožili. Bomo videli. Sej pravim, mogoče samo smola.
Lp

Uporabniški avatar
kobreti
Uporabnik

Kraj: MB

Napisal/-a kobreti So mar 20, 2004 5:47 pm

ja to pa je res smola in sočustvujem z takimi ,ki dobijo takšen avto,ko kr crkava in crkava!!!!!Ampak saj vsi vemo ,da se to dogaja vsem znamkam ne sam audija a4!!!
:cry: :wink:

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Ne mar 21, 2004 1:15 pm

tako je... očitno res smola... pri nas doma imamo 2 a4 in od sedaj je le fotru zadnja meglenka crknila (od luči). vse ostalo pa do sedaj čisto brez pripomb :wink:
SlikaSlika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov