athlon je napisal/-a:Zanima me kako se prepričaš da ima avto ESP (elektronski program stabilnosti), kajti danes trgovci pri rabljenih avtomobilih kar pišejo neke lažne podatke o opremi.
Hvala.
Slide je napisal/-a:[
ali pa tisti oranžni trikotnik s klicajem ali trikotnik z avtom "ki ga zanaša"...
Slide je napisal/-a:athlon je napisal/-a:Zanima me kako se prepričaš da ima avto ESP (elektronski program stabilnosti), kajti danes trgovci pri rabljenih avtomobilih kar pišejo neke lažne podatke o opremi.
Hvala.
Ima lučko in navadno tudi tipko. Lučka je ali ESP ali ESP OFF ali pa tisti oranžni trikotnik s klicajem ali trikotnik z avtom "ki ga zanaša"...
hladni je napisal/-a:ste preverili v navodilih? kr lučke posebne td ni kolk jaz vem. Drgač pa ne morš ugotovit, razen pozimi mogoče...kolk ni fizika močnejša. dajte res navodila mal primerjat. V knjigi so napisani razlogi zakaj se esp izkljaplja, recimo če kje obstaneš, če te vlečejo ven pa take neke fore pišejo.
bsheep je napisal/-a:Abbe to kar si ti zdej upisu je ABS!!!! hehehee
ESP je pa to ko zaviješ v ovinek in to ful namočno obrnš volan v ovinku še bolš da bi to naredu na mokri cesti , začutiš da ti zadek avta začne obračat pač zgubiš nadzor nad avtom in te obre, to se zgodi če nimaš ESP če ga pa maš te bo pa poravnal in boš uvinek spelu brez problema.Tuki nerabš nobenga bremzanja ker pr bremzanju se uglaša ABS.
Pa ko daš kontakt predn avto užgeš mora zasvett lučka ESP pol pa ugasne!
Ni nujn da maš tut izklop gumb ESP!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov