Isto je z manijo clean looka in felg na rob...pa ne paše vsakemu avto isto, treba je najti nek osebn samosvoj stil, ki paše vašemu avtu ne pa kopirat za drugimi.
Zdej pa me požrite

Courage™ je napisal/-a:Ne vem kaki smisel ma tota tema, pa vseeno.
Ce je tebi hobi Avtomobilizem ter tekmovanja v stylingu je pac cimvecja felna nuja, jebiga ne morem jaz bit enakovredn v stylingu z 19" ce pa ma polek mene nekdo na twingecu 17".
Eni majo hobi drogiranje, eni zapravlajo dnar na alkohol, smo pa tudi taki ki pac cel dnar zmecemo v avto.
Ne vem pa zakaj se tolko ubadate s tem, it's not like we steal money to buy wheels.
abbe je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:courage, eno vprašanje mam zate..kok se ti pozna razlika v performansih in porabi med 20 col in 16 col? hvala.
pr stylingu se nebos obremenjeval s pospeski pa s koncno pa porabo,vazn da cim bol zgleda-moje mnenje
speedfreak je napisal/-a:abbe je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:courage, eno vprašanje mam zate..kok se ti pozna razlika v performansih in porabi med 20 col in 16 col? hvala.
pr stylingu se nebos obremenjeval s pospeski pa s koncno pa porabo,vazn da cim bol zgleda-moje mnenje
Sej ne gre za obremenjevanje ampak firbc
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov