Debate, ki niso vezane na ostala področja...

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

velikost felg

Napisal/-a maniaxxx To maj 08, 2007 3:50 pm

Ne vem kam naj dam temo ampak me zanima kaj je dandanes z ljudmi, vsi bi samo na nekje jačke ( ali pa tud ne) tlačili čimvečje, pravzaprav že groteskno velike felge na svoje avte. Kje je smisel tega razen v samem izgledu ( pa še to vprašljivo)? Pa ne govorim zdaj za preskok z 15 na 16 col ampak primere 17 col na raznih polotih letnik 95, ali kake 20 col felge na nnam vsem dobro znanem audiju ( nič osebnega)..kje je smisel?

Isto je z manijo clean looka in felg na rob...pa ne paše vsakemu avto isto, treba je najti nek osebn samosvoj stil, ki paše vašemu avtu ne pa kopirat za drugimi.

Zdej pa me požrite :D
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
Corleone
Novinec

Napisal/-a Corleone To maj 08, 2007 3:53 pm

Tvoje vprašanje se zdi bolj retorično. Se pa strinjam, da vedno večja felna tudi vedno ne pomeni lepšega izgleda (čeprav meni osebno 'vsem dobro znan audi' izgleda fantastično), potrebno je imeti ostro oko tudi pri tem, da je še vse v mejah dobrega okusa ;)

Uporabniški avatar
TriCikl
Stalni uporabnik

Kraj: Štajerska

Napisal/-a TriCikl To maj 08, 2007 4:32 pm

Pač modna muha, tak k je blo neki let nazaj aktualno dat čimvečji spojler gor pa cartatoo... :lol: Vsak ima pač svoj okus sam veseeno večina sledi množici. Js osebno sm dau gor 15col, ki so men najbolj všeč. Pa zdej ko je avto tiste 35mm višji je tud bol uporaben kot je biu. Lahk pa da me bo kdaj spet prjel pa bom spet avto po tleh vleku :D
Prelude To Disaster

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx To maj 08, 2007 4:37 pm

Sej razumem js da je to pač modna muha ampak nekak ni v meni da bi bil " ovca" ampak imam rad samosvoje stvari, lastne ideje in razmišljanje. Kaj zdaj če bi bilo moderno se okoli voziti brez sprednjega stekla bi se vseeno vozili? :D

Kar se pa nižanja ipd tiče, tud če bi hotel to narediti ( pa do neke meje tudi hočem) ne bi mogel ker potem ne bi do doma prišel, ker imamo tako cesto da razmišljam če se ne bi raje vozil po travniku, ker je boljša površina :roll:
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis To maj 08, 2007 4:39 pm

meni osebno je lepše videti večje feltne gor kot pa premajhne......kar se tiče smisla da daš take feltne gor je pa v tem da pokažeš drugim da imaš pač večje feltne kot ostali in da nisi "povprečnež" - moje mnenje

res da večje feltne tud več stanejo, kar potegne za sabo strošek gum.....itd.....skratka stvar okusa in globina žepa

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ To maj 08, 2007 4:48 pm

Ne vem kaki smisel ma tota tema, pa vseeno.

Ce je tebi hobi Avtomobilizem ter tekmovanja v stylingu je pac cimvecja felna nuja, jebiga ne morem jaz bit enakovredn v stylingu z 19" ce pa ma polek mene nekdo na twingecu 17".

Eni majo hobi drogiranje, eni zapravlajo dnar na alkohol, smo pa tudi taki ki pac cel dnar zmecemo v avto.

Ne vem pa zakaj se tolko ubadate s tem, it's not like we steal money to buy wheels.
Zadnjič spremenil Courage™, dne To maj 08, 2007 4:49 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
TriCikl
Stalni uporabnik

Napisal/-a TriCikl To maj 08, 2007 4:48 pm

Tud če si sred mesta doma prej ali slej najdeš tako cesto (vsaj men uspeva) da ti slabo postane ko slišiš da vlečeš odbijač po tleh. Žal so to slovenske ceste...
Prelude To Disaster

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx To maj 08, 2007 4:52 pm

Courage™ je napisal/-a:Ne vem kaki smisel ma tota tema, pa vseeno.

Ce je tebi hobi Avtomobilizem ter tekmovanja v stylingu je pac cimvecja felna nuja, jebiga ne morem jaz bit enakovredn v stylingu z 19" ce pa ma polek mene nekdo na twingecu 17".

Eni majo hobi drogiranje, eni zapravlajo dnar na alkohol, smo pa tudi taki ki pac cel dnar zmecemo v avto.

Ne vem pa zakaj se tolko ubadate s tem, it's not like we steal money to buy wheels.

ne ne nisem mislil karkoli slabega ali provokativnega s tem..pač me zanima kaj vidiš ( te) v tem. Sej, denar je tvoj ( oziroma od staršev..joke ), zapravlji ga po mili volji.
Zanima me sam mnenje o tem od različnih ljudi, nič drugega.

Uporabniški avatar
cossy
Stalni uporabnik

Kraj: Tržič

Napisal/-a cossy To maj 08, 2007 4:57 pm

pač daš na avto tisto kar ti je cool in se ne oziraš na druge ;)

Uporabniški avatar
TriCikl
Stalni uporabnik

Napisal/-a TriCikl To maj 08, 2007 5:01 pm

cossy je napisal/-a:pač daš na avto tisto kar ti je cool in se ne oziraš na druge ;)

x2
Prelude To Disaster

Uporabniški avatar
=ZiAn=
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a =ZiAn= To maj 08, 2007 5:59 pm

TriCikl je napisal/-a:
cossy je napisal/-a:pač daš na avto tisto kar ti je cool in se ne oziraš na druge ;)

x2

x3

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Sr maj 09, 2007 7:45 pm

courage, eno vprašanje mam zate..kok se ti pozna razlika v performansih in porabi med 20 col in 16 col? hvala.

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Sr maj 09, 2007 7:54 pm

speedfreak je napisal/-a:courage, eno vprašanje mam zate..kok se ti pozna razlika v performansih in porabi med 20 col in 16 col? hvala.

pr stylingu se nebos obremenjeval s pospeski pa s koncno pa porabo,vazn da cim bol zgleda-moje mnenje

evilson
Novinec

Kraj: Mežiska dolina

Napisal/-a evilson Sr maj 09, 2007 7:55 pm

Dobra :D
Meni osebno se tud ne dopade da ima en polo 95 17''( primer)! Samo ce je doloceni osebi to vsec, zakaj ne. Samo imas pa prav, da vse ne pase na vsak avto, nekateri pa vseeno sledijo 'trendom'', pa ceprav potem avto ni lih najlepsi!

Lp,
Matej
Passat 1.8T ---> BMW 523i

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Sr maj 09, 2007 7:59 pm

abbe je napisal/-a:
speedfreak je napisal/-a:courage, eno vprašanje mam zate..kok se ti pozna razlika v performansih in porabi med 20 col in 16 col? hvala.

pr stylingu se nebos obremenjeval s pospeski pa s koncno pa porabo,vazn da cim bol zgleda-moje mnenje

Sej ne gre za obremenjevanje ampak firbc :D

Uporabniški avatar
SpunkyRacer
Uporabnik

Kraj: Logatec

Napisal/-a SpunkyRacer Sr maj 09, 2007 8:01 pm

ei....enim avtom pač paše večje feltne....nekim osebam(npr meni) pri avtu ne morm gledat 13 colskih gum...nwm..pač tak sm...če pa komu to ni všeč...pa naj drugo gleda in ima 10 colske gume...in to je to :P
Priponke
206cc.jpg
tole?
Rally is not for fun, rally is for LIFE!

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Sr maj 09, 2007 8:02 pm

speedfreak je napisal/-a:
abbe je napisal/-a:

Sej ne gre za obremenjevanje ampak firbc :D

narobe si zastopu me.tist k styla se s tem ne obremenjuje.za courage-ja ne vem ampak jst sm prj meu 16" zj 19" pa se je poraba povecala za 0.2l/100km koncna je padla za 10 prj sm meu 205 zj 225 najvec se pa na pospeskih pri vecji brzini pozna 130+

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Sr maj 09, 2007 8:02 pm

yugo_tuning: in komu bo pomagala PS slika?
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Sr maj 09, 2007 8:08 pm

like: zakaj bi mel laguno če lahko mam BMW 535d ?:)

če je denar, veselje do tega zakaj pa ne. :)

Uporabniški avatar
Thor
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a Thor Sr maj 09, 2007 8:35 pm

Osebno mislim, da se v stylingu ljudje delijo v dve kategoriji. 5% je tistih ki vedo kaj delajo -> izražajo svoj smisel za estetiko in naredijo iz serijskega avtomobila umetnino. Ostalih 95 % je pa tistih, ki tega ne vedo in kopirajo malo tu malo tam ter zmečejo kar nekaj na avto, samo da je čim bolj vpadljivo in da zgleda za čim manj denarja.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov