Jaz to vedno zahtevam in se splača zadnjič sploh nisem speljal 10min. ker se hčer ni hotela vsesti v varnostni sedež

Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
sebaveh je napisal/-a:Za druge avte sicer nevem, vem pa da ima Volvo to dobro rešeno, da se nekatere verzije zadnjih sedežev potgnejo gor v "child booster seat" in zgleda tako: http://www.canadiandriver.com/articles/ ... ldseat.jpg
Ali mogoče kdo ve, če to zadostuje pri policajih?
protonika je napisal/-a:Takšne sedeže za večje otroke imajo tudi nekateri drugi novejši avti.
Ja, moji otroci se vedno vozijo pripeti. In tudi vsi ostali ljudje, ki se znajdejo v mojem avtu. In pes tudi.
Me pa kar zazebe, ko vidim vse sorte kombinacije. Mamica v tvingu, seveda pripeta, zadaj otroški sedež, zabasan s plašči, mala pa nepripeta na prednjem sedežu...
esem je napisal/-a:protonika je napisal/-a:Takšne sedeže za večje otroke imajo tudi nekateri drugi novejši avti.
Ja, moji otroci se vedno vozijo pripeti. In tudi vsi ostali ljudje, ki se znajdejo v mojem avtu. In pes tudi.
Me pa kar zazebe, ko vidim vse sorte kombinacije. Mamica v tvingu, seveda pripeta, zadaj otroški sedež, zabasan s plašči, mala pa nepripeta na prednjem sedežu...
Imaš kakšno slikico pripetega psa? Ali reklamo, link?
Kako je psu, verjetno je sedaj navajen, kako je bilo od začetka?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov