Doche je napisal/-a:Infiniti, kaj pa če bi najprej vprašal na pooblaščencu? V kolikor imaš gor original aero, sem prepričan, da lahko kupiš samo gumice. Sicer pa v Šparu prodajajo samo gumice, 2 v kompletu za 7 eur, kjer piše da so namenjene za Bosch Aerotwin brisalce.
~toMmy~ je napisal/-a:Saj kataloška niti ne igra bistvene vloge, samo da so dovolj dolge gumice (višek odrežeš) in pokrovčki prave širine.
zundapp je napisal/-a:http://www.rosil.si/tesnenje.html
INFINITI je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:Saj kataloška niti ne igra bistvene vloge, samo da so dovolj dolge gumice (višek odrežeš) in pokrovčki prave širine.
Res je, tudi pokrovčke sem upel dat dol brez da bi jih poškodoval. Drugače je na pooblaščencu 10 EUR za en brisalec tale gumica.
~toMmy~ je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:Saj kataloška niti ne igra bistvene vloge, samo da so dovolj dolge gumice (višek odrežeš) in pokrovčki prave širine.
Res je, tudi pokrovčke sem upel dat dol brez da bi jih poškodoval. Drugače je na pooblaščencu 10 EUR za en brisalec tale gumica.
10€ za en brisalec? Jaz sem dvakrat kupil na VW-ju, enkrat je bilo cca. 11€ za dve gumici in dva pokrovčka v kompletu, drugič pa cca. 14€ (mislim da daljše gumice).
INFINITI je napisal/-a:No evo feedback glede teh silikonskih refilov. Sprednji brisalci so cvilili in poskakovali, da ni bilo za nikamor, zadnji brisalec, pa kot da bi bil od drugega prozvajalca - tih in super obriše.
V glavnem sem klical in dobil tega možakarja, ki jih dela in je rekel, da pri nekaterih avtomobilih zaradi oblike šipe ali naklona metlic pride do teh težav in mi je ponudil brez izgovarjanja, da prinesem gumice nazaj in dobim povračilo denarja. Skratka svetoval je, da se jih pokliče, ker za določene modele avtomobilov se ne obnesejo - toliko v vednost.
No ker jih bom itak še potreboval kdaj za zadnji brisalec in ker se tam super obnesejo sem jih snel dol in zadržal za bodoče menjave. Sem pa šel na VW Lovše danes bo zamenske gumice za VW in dal za obe cca 13 EUR skupaj z kapicami, zamenjal spredaj in sedaj zadeva deluje tako kot je treba. BTW, še enkrat sem tudi preveril ceno na Porsche Verovškova - te iste gumice so 20 EUR, tako da se splača iti malo ven iz LJ
firebird je napisal/-a:Morda kdo ve,kje kupiti Bosch retrofit po normalni ceni?
Hvala
hippo je napisal/-a:firebird je napisal/-a:Morda kdo ve,kje kupiti Bosch retrofit po normalni ceni?
Hvala
Povej za kateri avto rabiš.
naliM je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:No evo feedback glede teh silikonskih refilov. Sprednji brisalci so cvilili in poskakovali, da ni bilo za nikamor, zadnji brisalec, pa kot da bi bil od drugega prozvajalca - tih in super obriše.
V glavnem sem klical in dobil tega možakarja, ki jih dela in je rekel, da pri nekaterih avtomobilih zaradi oblike šipe ali naklona metlic pride do teh težav in mi je ponudil brez izgovarjanja, da prinesem gumice nazaj in dobim povračilo denarja. Skratka svetoval je, da se jih pokliče, ker za določene modele avtomobilov se ne obnesejo - toliko v vednost.
No ker jih bom itak še potreboval kdaj za zadnji brisalec in ker se tam super obnesejo sem jih snel dol in zadržal za bodoče menjave. Sem pa šel na VW Lovše danes bo zamenske gumice za VW in dal za obe cca 13 EUR skupaj z kapicami, zamenjal spredaj in sedaj zadeva deluje tako kot je treba. BTW, še enkrat sem tudi preveril ceno na Porsche Verovškova - te iste gumice so 20 EUR, tako da se splača iti malo ven iz LJ
Tudi če ti silikonski od Rosila ne bi skakali in cvilili, bi jih vrgel dol, saj na šipi puščajo film, ki je ponoči, ko ti avti vozijo naproti zelo nadležen. Jaz jih imam samo na oldtimerju, kateri morda 3xletno vidi dež na cesti.
firebird je napisal/-a:hippo je napisal/-a:firebird je napisal/-a:Morda kdo ve,kje kupiti Bosch retrofit po normalni ceni?
Hvala
Povej za kateri avto rabiš.
Za Kio Magentis 2006. Model brisalcev je AR604S.
Po forumu brska: Bing [Bot], Merlin in 28 gostov