greenpeace je napisal/-a:pomojem so bili premalo zategnjeni vijaki ker namreč se prav vidi da je na koncu še držal le en vijak katerega je dobesedno obrusilo in utrgalo.
greenpeace je napisal/-a:Lep pozdrav.
potrgalo vse šravfe-vijake ter da je disk slonel le še na robu felgne
greenpeace je napisal/-a:vijaki so bili orginal wv tako da vijaki ne morejo biti poglaviten vzrok za to, škoda pomoje ne more biti tako visoka sicer to bom jutri popoldne vse zvedel koliko me bo vse skupaj prišlo. Sicer pa ne odvračam možnosti da bi kdo to naredil zanalašč,namreč na našem koncu vsi mislijo če si dijak kupi avto da je kr lopov in ne vem kaj še vse, nobeden pa ne pomisli koliko odrekanj in dela sem vložil da sem si lahko privoščil avto.
zato zdaj tudi razmišlam o nakupu varnostnih vijakov da se to nebi nikoli več dogajalo mislim pa dati dva po dva v felgno, zato tudi vas sprašujem ali je smiselno da jih namontiram na navadna platišča, ker ta dan danes me je spametoval naprimer če bi imel večjo hitrost na števcu in peljal v kak ovinek bi se lahko tudi huje poškodoval oziroma tudi koga drugega če bi tresnil v njega kar pa niti malo ne želim.
Aha; zanima me če prodaja kdo kakšne felgne za golfa 3 lahko so 13 ali 14 col pa navadne ker če bom dal spet alu platišča gor se mi še znajo s krampom spravit nad avto.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov