adis je napisal/-a:očitno nekateri neznajo brati dobro kar sem sam napisal! napisal sem: VEČINA TEH ENOT JE MERILEC HITROSTI ZA DARS, ki pa nimajo nobene zakonske podlage da ti izstavijo kazen in s tem načinom le delajo statistiko povprečne hitrosti (če sploh je delajo) drugače so kamere le za opazovanje prometa in morebitnih zamaškov.....
406 je napisal/-a:lp...
vem da obstaja tema ze o radarjih...zanima me samo do morja od ljubljane kje use stojijo stacionarni radarji ali iz izkusenj policaji z radarji..ker nameravamo z kolegi cez vikend v koper...
406 je napisal/-a:lp...
vem da obstaja tema ze o radarjih...zanima me samo do morja od ljubljane kje use stojijo stacionarni radarji ali iz izkusenj policaji z radarji..ker nameravamo z kolegi cez vikend v koper...
Jorgi je napisal/-a:adis je napisal/-a:tm kjer vidš da drugi stiskajo pa ga daj tudi ti....
Če bo pa slučajno letu s ceste, ti kar lepo za njim...
Stasky je napisal/-a:... Alfa 156 ima sistem Provida kar pomeni da morta ali za ali pred tabo vozit, te zmerit in posnet in kasneje ustavit...
Cash je napisal/-a:Pa če se ne motim, moraš ti prehitet provido, da te lahko začne snemati, ker če te dohiti in začne snemat, se ne upošteva, ker je bil tudi on v prekršku, ko še ni vedel zate, da voziš prehitro.
cakani je napisal/-a:Cash je napisal/-a:Pa če se ne motim, moraš ti prehitet provido, da te lahko začne snemati, ker če te dohiti in začne snemat, se ne upošteva, ker je bil tudi on v prekršku, ko še ni vedel zate, da voziš prehitro.
Tocno tako, pa tudi v casu meritve se ti nesme priblizevati, torej mora voziti enako kot ti ali pa pocasneje itak rabi samo 800m da ti nameri povprecno hitrost
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 19 gostov