protonika je napisal/-a:Mi smo hoteli ležeče policaje v naši ulici, pa smo dobili negativno zaradi traktorjev in pozimi zaradi pluga.
traktor TDI je napisal/-a:Ne morte iz 90kmh zmanjšat z ležečim na 30kmh, se še kdo ubije.
Kritik je napisal/-a:protonika je napisal/-a:Mi smo hoteli ležeče policaje v naši ulici, pa smo dobili negativno zaradi traktorjev in pozimi zaradi pluga.
Kdo vam je to rekel? Gospoda na občini? Na naši ulici so 3-je ležeči policaji, pa se skoraj vsak dan furajo čez njih traktorji z plugi, prikolicami,....in tudi plug pozimi pluži našo ulico, pa ni nobenih problemov.... mislim da gre tu za hud nateg. Ti jih lahko slikam kakšni so...
Doche je napisal/-a:ja pa to je najlažje, ležeče policaje pa naj si folk uničuje avte. tu jih mam do mesta mali miljon pa samo cuka, ruka pa skače. naj se policija postavi pa naj kazni lepo piše pa se bo umirilo ne pa da po najlažji poti pač postavijo ležeče policaje. tisti ko bo norel bo itk norel tud če bojo policaji. če ne bo mogel hitro vozit ti bo pa skoz tisto celo pot trobo pa boš še manj zadovoljen.
mamo vikend v pesnici pa je bla včasih skoz tam parkirana policija, zaj jih več skoraj nikoli ni ampak vsi vozijo skulirano in nihče prek 50.
adis je napisal/-a:nisem mislil 0.5 m luknje ampak take ki bi bile max. 5-10 cm glih toliko da se folk začne počas pelat
protonika je napisal/-a:Joj, o tej temi bi jaz lahko napisala doktorat.
Stanujem namreč ob stari cesti LJ-Vrhnika. Omejitev skozi del vasi 70, ki jo upoštevajo izjeme, omejitve 50 tam, kjer so prehodi čez cesto in avt. postajališče, ne upošteva nihče. Če grem 50 ali 60, me sigurno kdo prehiti ali me vsaj skuša prehiteti. In ker gre za državno cesto, občina niti ne more kaj dosti (menda). Motoristi od pomladi do jeseni kar padajo skozi, policaji le izjemoma dežurajo, pa še to vedno na istem mestu, tako da se da večino vasi lepo prevozit sto na uro, pa nikome ništa.
Po cestah v vasi ni bistveno bolje, čeprav so tako ozke, da se dva avta ne moreta srečati in gredo tik ob hišah. Mi smo hoteli ležeče policaje v naši ulici, pa smo dobili negativno zaradi traktorjev in pozimi zaradi pluga.
Obrni se na vaš občinski svet za preventivo v prometu, kaj bi se dalo narediti. Naš je bolj nezainteresiran in se jim ne da kaj dosti. Morda bi kaj zaleglo, če je v bližini šola ali vrtec, potem bi se dalo aktivirati tudi njih.
Na Vrhniki so pri novi šoli promet umirili z nekakšnim otokom sredi cestišča, tako da cesta ne gre čisto naravnost, temveč moraš malček odviti.
MacTron je napisal/-a:Jorgi je napisal/-a:Kdo pa sploh še upošteva motoriste...
Jogi podziganje ni zdravo... danes ze precejkrat (ni samo slabo povsod)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov