Debate, ki niso vezane na ostala področja...

blink
Novinec

Avtomatsko prižiganje luči - Clio l. 99

Napisal/-a blink To maj 15, 2007 9:47 am

Zanima me ali se da kako izklopiti avtomatsko prižiganje luči pri Cliotu? Namen imam kupiti xenon kit (žarometi imajo že lečo) in bi bilo treba skenslati to avtomatsko prižiganje. Ali obstaja kaj takega da se luči prižgejo po vžigu in ne ob kontaktu oz. med vžigom tako kot sedaj? Druga varijanta (manualna), ki mi ostane pa je da dam stikalo za luči vsakič pred vžigom v položaj 2 in nato prižgem (položaj 1 oz. 3).

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Sr maj 16, 2007 7:39 am

Si preveril da ni to kak modul, ki se ga odklopi? Je pa tole avtomatsko prižiganje res bedasto, moj oče je že tolk žarnic zamenjal da joj.
Slika

Uporabniški avatar
mega_ne
Stalni uporabnik

Kraj: Wrhnka

Re: Avtomatsko prižiganje luči - Clio l. 99

Napisal/-a mega_ne Sr maj 16, 2007 8:46 am

blink je napisal/-a:Druga varijanta (manualna), ki mi ostane pa je da dam stikalo za luči vsakič pred vžigom v položaj 2 in nato prižgem (položaj 1 oz. 3).

jaz se zaenkrat poslužujem te varjante.
podnevi dam nazaj v položaj 1 (da lahko normalno blendam (se ne zatakne) in da se same ugasnejo ko ugasnem avto), ponoči pa v 3 (da lahko normalno prižgem dolge)

Uporabniški avatar
jurre
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a jurre Sr maj 16, 2007 8:51 am

da se, mene tudi moti, en kolega je priklopil na racunalnik pa se samo izklopi ta funkcija. Ceprav sem ze spraseval po uradnih servisih pa niso tocno vedeli :roll:
Slika

Uporabniški avatar
rhino
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a rhino Sr maj 16, 2007 8:52 am

To ni nič drugega kot pa rele,ki skrbi za to,da ko daš kontakt,se luči avtomatsko vklopijo
To bi morali na uradnem servisu vedet :roll:

blink
Novinec

Napisal/-a blink Sr maj 16, 2007 11:24 am

Nixxon je napisal/-a:Si preveril da ni to kak modul, ki se ga odklopi? Je pa tole avtomatsko prižiganje res bedasto, moj oče je že tolk žarnic zamenjal da joj.

Ko sem imel še enojne žaromete (H4) so žarnice zdržale kakšno leto - super je delalo! Sedaj, ko imam pa dvojne žaromete in HB3 žarnice, pa mi te crkujejo na 3 mesece! In ravno zaradi tega si bom rajši kupil xenon, ker bi v cca. 2 letih vsakokratni nakup HB3 žarnic prišel več kot pa xenon-kit.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 3 gostov