Lesane Parish Crooks je napisal/-a:avto pral v pralnici samo enkrat.ga 500% bolš spucam doma pa še na laku se nč ne pozna.BTW ni mi jasn kako so ti feltno zjebal
Matjaz46 je napisal/-a:ja kaj pa ce si sam pocohal ko si not al pa ven vozo!saj oni ti niso morali nic naret!
zelo je ozko not zapeljat ce mas sirok avto!
BoneS je napisal/-a:men so unicl gumice pri sprednjih stranskih steklih (voznikova in sovoznikova stran). Kot da bi bila staljena guma se vidi![]()
Pa nimam kej narest, ker nisem prav cajt vidu
INFINITI je napisal/-a:BoneS je napisal/-a:men so unicl gumice pri sprednjih stranskih steklih (voznikova in sovoznikova stran). Kot da bi bila staljena guma se vidi![]()
Pa nimam kej narest, ker nisem prav cajt vidu
Kako jim je pa to ratalo?
B|ind je napisal/-a:Danes se je pa meni zgodilo da so mi v avtopralnici poškodovali feltno. Ker se je drgnila od jekelni tekoči trak ki potiska avto naprej se na vseh krakih na sprednji feltni pozna in pa na dveh krakih zadaj.
Fant v pralnici je rekel da to ni možno.. jaz pa da je možno ker vem da prej teh poškodb ni blo. In to so poškodbe na feltni kake 4 cm od roba - ravno toliko nekje je visok tisti želežni tekoči trak.
Ker se tam seveda nisem uspel nič dogovorit me zanima ali ima kdo kak predlog ? Ali najbolje pozabit, nikol več it tja in popravit feltne na svoj strošek ?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov