Med gledanjem GHD Petrol Sevnica (in popivanjem večjih količin piva

Komentari in predlogi dobrodošli.
... najboljši je fejst razmočen travnik ... tam moraš kar nekaj vaje imet za se peljati naokrog brez se zakopati v blato - avto se obnaša kakor na ledu pa traktor je dobro, da je kje blizu in da je površina ravna sicer ne boš speljal ... L.p. MadTrekkster je napisal/-a:Šola varne vožnje se sploh ne sliši slabo, edino cenika nikjer nisem zasledil na strani.
Kar se tiče preiskušnje vozniških sposobnosti priporočam go kart ali kakšno organizirano dirko, nikakor pa ne najbližjega avtocestnega odseka
ma ne vem kolikom je sedaj pred letom in pol je bilo 30000 sit tj-120-130 eur??? tu nekje bi moralo bit pokliči saj imaš kontakt lahko pa se zmenimo da gremo junija skupaj ... kolega Matej je izrazil željo, da bi šel pa sem rekel, da bi šli vsi skupaj za smeh gor (Klemen Matej jaz Robi) ... L.p. MadRED_line je napisal/-a:seicento pokal je ena velika goljufija!!tako da ne nasedajte!
max, koliko košta ta škerc varne vožnje? mrva je reku da je smeh zadeva.
nebivedu je napisal/-a:Mad:
Šola varne vožnje pri kizmiču je bila že opred leti 42.000 sit. Ne naučiš se prav veliko več (če si vsaj kak teden norel po zmrznjenem parkirišču in sprobaval meje avtomobila).
Andrej777:
Drugače pa ti predlagam da si za par 100 evrov kupiš suzuki samuraja, ga malo predelaš (da znaš si dokazal že z buggyjem), mu zamenjaš mašino s swiftovo in začneš vozit hitrostne dirke v offroadu - hitrosti sicer niso primerljive z GHD, ampak so vseeno dovolj visoke. Vsaj meni so take tekmne mnogo bolj zanimive od cestnih, pa še manj je za plačat in si v dobri družbi na tekmi, kjer velika večina pride na tekmo zaradi druženja in šele potem norenja po offroad progi.
Cena offroada je pa mnogo nižja od cene GHD.
Rabiš avto (od 500 evrov naprej), gume (malatesta kobra pridejo po 65 evrov komad, pa jih imaš lahko celo sezono, kar na GHD sigurno ne gre).
Lahko pa za začetek voziš offroad s čisto serijskim avtom, le gume moraš imeti dobre, ko pa se navadiš, pa lahko začneš predelovati in vlagati v avto.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov